ArmstrongArmstrong plafondplaten

Een van de beste merken op het gebied van plafondplaten is Armstrong. Vanwege haar unieke eigenschappen, heeft Systeemplafondplaat.nl een uitgebreide collectie van dit merk opgenomen in haar assortiment.

Met Armstrong kiest u hoe dan ook voor een milieuvriendelijk product. Armstrong plafondplaten zijn namelijk gemaakt van biologisch oplosbare minerale wol, perliet, natuurlijk stijfsel, klei en gerecycleerd papier en tegels.

Armstrong heeft uiteenlopende typen plafondplaten; allen met verschillende specificaties. Zo zijn er Armstrong plafondplaten die een kenmerkende textuur hebben en daarmee voornamelijk uit esthetisch oogpunt worden geselecteerd.

Daarnaast verschillen de plafondplaten in materiaalsoort. Ook zit er verschil in de prestaties van de plafondplaten. Zo is bij de fabricage van de Armstrong plafondplaten rekening gehouden met uiteenlopende situaties zoals akoestiek, brand, afwasbaarheid, lichtreflectie en hygiëne.
Zijn textuur en materiaalsoort voor u de belangrijkste eigenschappen van een plafondplaat? Dan is de Armstrong plafondplaten lijn een product dat u absoluut aanstaat. Het oog wil immers ook wat.

Om u te helpen bij het maken van de juiste keuze, hebben wij van Systeemplafondplaat.nl per situatie de meest geschikte Armstrong plafondplaat geselecteerd. Deze plafondplaten beschikken over unieke eigenschappen die in de desbetreffende situaties het meest optimale resultaat bieden.
Mocht u een situatie missen en weet u alsnog niet welke Armstrong plafondplaat voor uw situatie het best werkt, schroom dan niet en vraag het team van Systeemplafondplaat.nl om persoonlijk advies.

Vochtige ruimtes

In ruimtes waar veel water en stoom is, zoals in douches, sauna’s en zwembaden, heeft u plafondplaten nodig die goed tegen vocht kunnen.

De Armstrong Ceramaguard biedt uitkomst. De unieke eigenschappen van dit product voorkomt namelijk schimmelvorming.

Ruimtes waar veel wordt gesproken

Vergaderruimtes en klaslokalen zijn plekken waar over het algemeen veel wordt gesproken. U kunt de verstaanbaarheid van uw collega’s of leerlingen vergroten door in deze ruimtes te werken met de Armstrong Perla OP of deArmstrong Sahara Max.

In grote open ruimtes waar u niet ieder geluid wilt horen, zijn de Ultima, Alpina en Sierra OP de beste keuze. Deze plafondplaten absorberen het geluid, waardoor bezoekers van bijvoorbeeld bibliotheken of lounges zich kunnen blijven concentreren. Alle genoemde plafondplaten vangen geluiden op tot wel 90%!

Ruimtes waarin gevoelige informatie wordt gedeeld

Of het nu gaat om persoonlijke vragen en klachten van uw patiënten of de problemen van uw medewerkers op kantoor: in veel gevallen is het van groot belang dat de privacy van mensen gewaarborgd wordt.

Voor het behoud van de privacy van patiënten, cliënten, klanten of medewerkers kiest u voor de plafondplatenArmstrong Sahara dB of de Armstrong Sahara Max.

Eetgelegenheden

In kantines en restaurants wilt u liever niet dat gasten elkaars gesprekken goed kunnen horen, laat staan dat ze overlast van elkaar ervaren.
De oplossing voor het afvangen van deze geluiden zijn de Armstrong plafondplaten Perla OP, Ultima OP en de Alpina OP aan.
Deze plafondplaten zijn speciaal ontwikkeld voor ruimtes met veel akoestiek, zoals winkels en eetgelegenheden.

Gangen

Met name voor (lange) gangen zijn plafondplaten uitermate geschikt. Dat heeft Armstrong ertoe aangezet om zelfs speciale plafondplaten op de markt te brengen.
De plafondeilanden en langveldpanelen van Armstrong zoals de Armstrong Sahara 300x2500 mm inleg zijn speciaal bedoeld voor lange gangen waarbij u de plafondplaat over de gehele breedte van de gang kunt plaatsen.

Recepties en hallen

Een eerste indruk is van groot belang en blijft lang hangen. De uitstraling van uw kantoor, praktijkruimte of receptie is dan ook van groot belang.
Om een positieve en onuitwisbare eerste indruk te maken, is het belangrijk om uw klanten en bezoekers in een mooie ruimte te ontvangen.

Hoewel een plafond vaak niet het eerste is waar u naar kijkt, speelt het wel degelijk een belangrijke rol in de totale uitstraling van een ruimte. De makers van de plafondeilanden van Armstrong weten dat als geen ander en hebben dan ook veel aandacht besteed aan het esthetische aspect van de plafondeilanden. Daarom zijn dit de plafondplaten die goed passen bij een smaakvolle inrichting.

Keukens

Hygiëne is voor keukens, restaurants en de gezondheidszorg een zeer belangrijk aspect. U wilt immers een schone keuken, waar u met een gerust hart het eten voor uw gasten kunt bereiden.

Met de plafondplaten Armstrong Bioguard Acoustic hoeft u zich geen zorgen te maken over de hygiëne van het systeemplafond. De plafondtegels zijn namelijk behandeld met een speciale actieve bacterie dodende coating; de Armstrong Bioguard coating.
Deze coating zorgt ervoor dat bacteriën zich niet kunnen vermenigvuldigen en zorgt er bovendien voor dat de coating actief schimmels, gisten en bacteriën bestrijdt.
Zowel u als Rob Geus kunnen er met een gerust hart vanuit gaan dat het plafond van de keuken schoon en hygiënisch is.

Armstrong plafondplaten online kopen

Hier vindt u ons ruime assortiment van Armstrong systeemplafondplaten. Systeemplafondplaat.nl biedt u plafondplaten van Armstrong in verschillende groottes, structuren en afwerkingen. U profiteert van ons uitgebreide assortiment, doordat wij altijd beschikken over de juiste plafondoplossing voor uw situatie. Ook als uw budget beperkt is, kunnen wij helpen.

Onze goedkopere alternatieven zijn namelijk eveneens van goede kwaliteit. De producten van Armstrong kunt u gemakkelijk online kopen via onze webshop, waarbij u ook nog eens 15 jaar fabrieksgarantie ontvangt.

Eigenschappen van Armstrong plafondplaten:

Armstrong heeft in haar collectie diverse soorten plafondplaten opgenomen. Deze Armstrong plafondplaten beschikken over specifieke eigenschappen waardoor ze goed kunnen worden ingezet voor verschillende doeleinden.

Zo zijn sommige plafondplaten speciaal ontwikkeld voor ruimtes waarin een goede akoestiek vereist is en zijn anderen perfect voor het waarborgen van de hygiëne.

Ook zijn er plafondplaten voor thermische isolatie en ga zo maar door. Per eigenschap hebben wij kort toegelicht wat een plafondplaat van Armstrong binnen deze categorie doet.

 • Akoestiek
 • Brandgedrag
 • Vochtbestendig
 • Hygiëne en reiniging
 • Stootbestendig
 • Thermische isolatie
 • CE-certificering

 • Akoestiek

  In ruimtes waar veel wordt gesproken, zoals in restaurants of klaslokalen, is het van belang dat klanten of leerlingen elkaar goed kunnen verstaan.
  Door plafondplaten te plaatsen met een goede akoestische waarde, wordt de verstaanbaarheid in de desbetreffende ruimte vergroot. Deze akoestische plafondplaten zijn namelijk zo ontwikkeld dat zij tot wel 100% geluiden op kunnen vangen. Op die manier kunnen meerdere gesprekken tegelijk binnen een ruimte plaatsvinden, zonder dat men last heeft van elkaar.

  Brandgedrag

  Waar brand is, is vuur.
  Hoewel het natuurlijk noodzakelijk is om een brand snel te blussen, zodat het zich niet verder verspreid, kunnen ook plafondplaten een belangrijk verschil maken.

  De plafondplaten van Armstrong kunnen tot wel 60 minuten brandvertragend werken, waardoor de brand zich niet in razend tempo uitbreidt. Uitermate handig op plekken zoals keukens, waar je sneller een brand verwacht.

  Vochtbestendig

  Op plekken waar veel water en stoom vrijkomt, is het nuttig om plafondplaten te installeren die vochtbestendig zijn. In onze collectie hebben wij plafondplaten die tot 100% vocht opnemen en op die manier schimmelvorming voorkomen.

  Zeer geschikt voor bijvoorbeeld douches, sauna’s en zwembaden. Daardoor hebben uw gasten alleen ‘last’ van natte voeten en niet van een nat plafond!

  Hygiëne en reiniging

  Voor plaatsen waar hygiëne hoog in het vaandel staat, bieden wij uiteenlopende producten. Wij beschikken namelijk over plafondplaten die gemakkelijk afneembaar zijn. Hierdoor zijn deze platen voor een steriele omgeving zoals tandartspraktijken of ziekenhuizen de ideale oplossing.

  Stootbestendig

  Als je hard met een bal tegen iets aan schopt, krijg je al gauw een deuk. In gymzalen gebeurt dit dagelijks, ook tegen het plafond.
  Om te voorkomen dat bij iedere balinslag een gat in het plafond komt, kunt u plafondplaten aanschaffen die stootbestendig zijn. Ook deze plafondplaten hebben wij natuurlijk opgenomen in onze collectie.

  Thermische isolatie

  In de winter wilt u graag dat het binnen aangenaam warm is. Bij het stoken van de kachel wilt u bovendien geen warmte verliezen.
  Daarom zijn er verschillende plafondplaten op de markt gebracht die ervoor zorgen dat de warmte tussen vier muren en één plafond blijft. Deze plafondplaten zijn voorzien van extra isolatiemateriaal die de warmte in de ruimte behouden en u kunt deze uiteraard terugvinden in onze webshop.

  CE-certificering

  Veel producten die op de Europese markt verschijnen, moeten zijn voorzien van een CE-certificering. Deze certificering geeft aan dat het product aan verschillende eisen voldoet.

  Bij het kopen van plafondplaten met een CE-certificering bent u ervan verzekerd dat u een veilig en milieuvriendelijk product aanschaft.
  Bovendien weet u zeker dat de producten niet schadelijk zijn voor de gezondheid.

  Alle plafondplaten van Systeemplafondplaat.nl zijn voorzien van een CE-certificering, zodat u bent verzekerd van een goed product.

  Lees meer