Ecophon Hygiene

Ecophon Hygiene

In ruimtes waar hygiëne een pre is, plaatst u met gemak een Ecophon Hygiene systeemplafond.

Deze plafondplaten zijn bestand tegen regelmatige schoonmaakbeurten, waardoor ze uitstekend geschikt zijn voor ziekenhuizen, zwembaden, tandartspraktijken, doucheruimtes en grote keukens. De Ecophon Hygiene plafondplaten voldoen aan de eisen ten aanzien van reiniging, vermindering van geluidsniveaus en geluidsverspreiding en waarborgt bovenal de spraakverstaanbaarheid.

De naam verraadt al waar de plafondplaat in uitblinkt; op het gebied van hygiëne is de Ecophon Hygiene een absolute topper.

Door het gladde oppervlak zijn de Ecophon Hygiene plafondplaten eenvoudig te reinigen en zijn ze bovendien bestand tegen een regelmatige schoonmaakbeurt.
Dit maakt de Ecophon Hygiene plafondplaten uitermate geschikt voor ruimtes waar hygiëne de hoogste prioriteit heeft, zoals in ziekenhuizen en tandartspraktijken.

De zachtminerale, witte plafondplaten bezitten daarnaast andere uitstekende kenmerken.
Zo beschikken de Ecophon Hygiene plafondplaten over een uitmuntende akoestische samenstelling. De samenstelling zorgt ervoor dat de plafondplaten 95% van het geluid in een ruimte absorberen.
In wachtkamers hebben patiënten zo bijna geen last van het geluid van boren of sealen van kiezen. Een fijne gedachte.

Ook op het gebied van vochtbestendigheid en lichtreflectie zijn de Ecophon Hygiene plafondplaten een aanrader. De 20 mm dikke plafondplaten zijn tot 95% vochtbestendig en reflecteren tot 84% licht in een ruimte.

Wilt u ook een hygiënisch systeemplafond dat over nog meer perfecte eigenschappen beschikt?

De Ecophon Hygiene plafondplaten zijn online in onze webshop te bestellen.
Afhankelijk van welk type Ecophon Hygiene u koopt, wordt uw bestelling binnen een of twee weken geleverd. U kunt de plafondplaten daardoor al na enkele dagen in een 24 mm systeem plaatsen. Wel zo prettig!

Lees meer