Armstrong Perla OP

Toon filteropties

10 Items

10 Items

Heeft u toch nog vragen?

Jolanda staat voor u klaar!

ma t/m vrij (9.00-17.00 uur)

Altijd binnen 1 uur antwoord.Armstrong Perla OP

De Armstrong Perla OP plafondplaten zijn ongeperforeerde witte plafondplaten en hebben een vlak oppervlak. Dat zorgt ervoor dat de plafondplaten een strakke uitstraling geven aan uw interieur.

De Armstrong Perla OP heeft bijzondere eigenschappen waardoor deze plafondplaat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden.

Op de eerste plaats zorgt de Armstrong Perla OP ervoor dat het geproduceerde geluid in een ruimte geabsorbeerd wordt voor 65%. Dit vergroot de verstaanbaarheid in een ruimte.

Op de tweede plaats zorgt de Armstrong Perla OP ervoor dat het geluid wat in de ene ruimte geproduceerd wordt voor een groot deel in de naastliggende ruimte ook geïsoleerd wordt met een dB waarde van 35. Erg prettig bij een vertrouwelijk gesprek.

Door de vele uiteenlopende eigenschappen van de Armstrong Perla OP plafondplaten kunnen ze in uiteenlopende ruimtes worden gebruikt; van vergaderzalen en wachtkamers tot bibliotheken. Door onder andere hun geluidsabsorberende werking kunnen de plafondplaten een rumoerige ruimte veranderen in een rustige werkplek.

De Armstrong Perla OP plafondplaten zijn in 2 groepen te verdelen waarbij rekening is gehouden met de mate van geluidsabsorptie.

  • Armstrong Perla OP 0.95
  • Armstrong Perla OP 1.00

  • Armstrong Perla OP is bij systeemplafondplaat.nl online verkrijgbaar in twee verschillende series.

    Met de Armstrong Perla OP creert u een strakke uitstraling voor uw interieur. Door de bijzondere eigenschappen van deze plafondplaten, kunnen ze voor diverse doeleinden gebruikt worden.

    Koop snel en eenvoudig online in onze webshop.