1 - 24 van 130

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 - 24 van 130

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Eurocoustic Tonga Eurocolors

Wilt u een systeemplafond dat kleur geeft aan uw interieur? Zoek niet verder, want de Eurocoustic Tonga Eurocolors plafondplaten beschikken over een ruim assortiment van gekleurde panelen. Van blauw tot paars en van geel tot groen. Niets is te gek.

Deze collectie plafondplaten van Eurocoustic heeft namelijk vrijwel alle kleuren die u maar wilt en ook nog in verschillende afmetingen. Naast een leuke kleur, bezitten de Eurocoustic Eurocolor plafondplaten ook goede eigenschappen.

Zo zijn de steenwollen plafondplaten 100% geluidsabsorberend, tot 100% vochtbestendig en hebben ze brandklasse A2. De Eurocoustic Eurocolor plafondplaten zijn hierdoor geschikt voor uiteenlopende ruimtes. Denk bijvoorbeeld aan sanitaire ruimtes zoals douches, maar ook aan peuterspeelzalen.
Kortom, bent u op zoek naar een kleurrijk systeemplafond dat tevens beschikt over superieure kenmerken? Bekijk dan snel ons ruime assortiment Eurocoustic Eurocolor plafondplaten in onze webshop.

In de webshop kunt u de plafondplaten kopen met een dikte van 22 of 40 mm. Na het plaatsen van uw online bestelling nemen we die zo spoedig mogelijk in behandeling, zodat u snel van uw nieuwe gekleurde systeemplafond kunt genieten.