Eurocoustic Tonga Colors 22 mm

Eurocoustic Tonga Eurocolors

Eurocoustic Tonga Eurocolors is een serie plafondplaten in diverse kleuren en allemaal online verkrijgbaar bij Systeemplafondplaat.nl.

Welke kleur u ook zoekt, u vindt hem tussen het kleurenpalet van Tonga Eurocolors plafondplaten. Alle gekleurde plafondplaten hebben uitstekende akoestische eigenschappen, hoge brandwerendheid en zijn bovendien vochtbestendig.

Kortom de plafondplaat die ideaal past in elke omgeving! Bestel snel online in onze webshop en geniet van de eenvoud van onze bestelprocedure.

Wilt u een systeemplafond dat kleur geeft aan uw interieur? Zoek niet verder, want de Eurocoustic Tonga Eurocolors plafondplaten beschikken over een ruim assortiment van gekleurde panelen. Van blauw tot groen en van geel tot bruin. Niets is te gek.

Deze collectie plafondplaten van Eurocoustic heeft namelijk vrijwel alle kleuren die u maar wilt en ook nog in verschillende afmetingen. Naast een leuke kleur, bezitten de Eurocoustic Eurocolor plafondplaten ook goede eigenschappen.

Zo zijn de steenwollen plafondplaten 100% geluidsabsorberend, tot 100% vochtbestendig en hebben ze brandklasse A2. De Eurocoustic Eurocolor plafondplaten zijn hierdoor geschikt voor uiteenlopende ruimtes. Denk bijvoorbeeld aan sanitaire ruimtes zoals douches, maar ook aan peuterspeelzalen.
Kortom, bent u op zoek naar een kleurrijk systeemplafond dat tevens beschikt over superieure kenmerken? Bekijk dan snel ons ruime assortiment Eurocoustic Eurocolor plafondplaten in onze webshop.

In de webshop kunt u de plafondplaten kopen met een dikte van 22 of 40 mm. Na het plaatsen van uw online bestelling nemen we die zo spoedig mogelijk in behandeling, zodat u snel van uw nieuwe gekleurde systeemplafond kunt genieten.
Lees meer