Gipsvinyl

Gipsvinyl

Gipsvinyl koopt u eenvoudig online bij Systeemplafondplaat.nl.

Gipsvinylplaten zijn gipsplaten met een vinyllaag, eenvoudig schoon te maken waardoor de plafondplaten voor veel ruimtes geschikt zijn.

Zoals de naam al doet vermoeden zijn gipsvinyl plafondplaten gemaakt van gips. De 9 mm dikke plafondplaten zijn voorzien van een vinyllaag die op de gipsplaat is aangebracht.

Het gladde oppervlakte van de gipsplaten maakt het schoonmaken van deze plafondplaten een makkelijke klus: even een vochtige doek er overheen en de plafondplaat is weer schoon. Zo eenvoudig kan het zijn.

Daarom zijn deze gipsvinyl plafondplaten een goede oplossing in ruimtes waar hygiëne de hoogste prioriteit heeft, zoals bijvoorbeeld keukens in horecagelegenheden.

Bij Systeemplafondplaat.nl kunt u eveneens terecht voor gipsvinyl plafondplaten met alufolie. Alufolie voorkomt schimmelvorming en is daarom geschikt voor ruimtes met een hoge luchtvochtigheid, zoals douches en sauna's.

Bent u op zoek naar een nieuw systeemplafond, dan is gipsvinyl - vanwege het eenvoudige onderhoud en de goede bestendigheid tegen luchtvochtigheid -een goedkope en doordachte keuze.

Door deze eigenschappen kunnen gipsvinyl plafondplaten in het bijzonder een goede oplossing zijn voor ruimtes waar een hoge luchtvochtigheid heerst, zoals grote restaurantkeukens, zwembaden en douches.

Op Systeemplafondplaat.nl kunt u eenvoudig gipsvinyl plafondplaten kopen. In onze webshop vindt u gipsvinyl plafondplaten voorzien van een witte vinylkleur en een zwarte vinylkleur. Meerdere kleuren zijn op aanvraag leverbaar.

Heeft u advies nodig of heeft u vragen over de plafondplaten? Dan staan wij voor u klaar, zowel online als telefonisch!
Lees meer