1 - 24 van 63

  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 - 24 van 63

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Grijze plafondplaten

Voor een moderne en industriële look worden veelal grijze tinten toegepast. Door het gebruik van grijze plafondplaten in uw systeemplafond zal het plafond goed aansluiten bij deze look.
Wij leveren plafondplaten in de kleuren licht grijs, grijs, muis grijs, zilvergrijs, staalgrijs, anthraciet grijs, zijdegrijs en signaalgrijs. U kunt er zelfs voor kiezen om het systeem waar de grijze plafondplaten in liggen ook in een grijze tint uit te kiezen. U kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor een systeem in RAL 9006 of in de kleur alu geborsteld. Dit zijn de kleuren van het systeem die wij altijd voorradig hebben.

Mocht u een specifieke grijstint zoeken voor het systeem die beter past bij één van de grijze plafondplaten dan is dat ook mogelijk. Wij hebben ook de mogelijkheid om het systeem voor u in een RAL kleur te spuiten.

Indien u een bestaand systeemplafond heeft dan kunt u er ook voor kiezen om het huidige systeem zelf over te schilderen of te spuiten in een bijpassende grijze kleur.

Online plafondplaten grijs kopen

Wij hebben van 3 verschillende fabrikanten de grijze plafondplaten in onze webshop te koop staan.

De fabrikant Armstrong, Rockfon en Eurocoustic leveren alle 3 hun eigen plafondplaten in de kleur grijs die ieders weer hun eigen specifieke eigenschappen hebben.
De grijze plafondplaten zijn voor alle 3 merken in ieder geval leverbaar in de afmeting 600x600 mm inleg en 600x1200 mm inleg.

Voor specifieke maatvoeringen of grijze plafondplaten in doorzak met een sponning rondom kunt u via ons filtersysteem aan de linkerkant van de pagina onder grijze plafondplaten achterhalen of deze leverbaar zijn.

Monster grijze plafondplaten opvragen

Als u twijfelt over een bepaalde kleur grijs dan kunt u bij ons geheel vrijblijvend een monster van één van de grijze plafondplaten opvragen.
Bel of mail ons gerust om een monster op te vragen