Rockfon Krios

Rockfon Krios

Een plafondplaat met veelzijdige mogelijkheden haalt u online bij systeemplafondplaat.nl, wij hebben voor u de Rockfon Krios in onze webshop!

Deze plafondplaat heeft de meest uitgebreide mogelijkheden en de beste prijs-kwaliteitsverhouding. De Rockfon Krios heeft een hoge geluidsabsorptie, is 100% vochtwerend en heeft brandklasse A1, Rockfon Krios plafondplaten branden zelf niet. Zo is uw pand optimaal beschermt tegen vochtplekken en brand .

Een echte topper in ons assortiment de Rockfon Krios plafondplaat. De plafondplaten zijn erg geliefd onder onze klanten, omdat deze platen uitgebreide mogelijkheden en de beste prijs-kwaliteitsverhouding hebben.

Op het gebied van geluidsabsorptie haalt u met de Rockfon Krios plafondplaten ook het juiste systeemplafond in huis.
De hoge geluidsabsorberende eigenschappen van de Rockfon Krios plafondplaten zorgen er namelijk voor dat geluiden voor 100% worden geabsorbeerd. Zo blijven uw vertrouwelijke gesprekken binnen vier muren en één systeemplafond.

Bovendien zijn de Rockfon Krios plafondplaten tot 100% vochtbestendig en hebben ze brandklasse A1. Zo bent u goed beschermd tegen brand en vochtige plekken.

De Rockfon Krios is van steenwol gemaakt en aan de zichtzijde voorzien van een egaal wit mineraalvlies die voorzien is van een akoestisch-open finishing. De rugzijde is voorzien van een naturel mineraal vlies.

De witte populaire Rockfon Krios plafondplaten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en diktes. Ze zijn ook te bestellen in verschillende kantafwerkingen als inleg- of doorzak plafondplaat.

Door het scala aan voordelen zijn de Rockfon Krios plafondplaten geschikt voor uiteenlopende ruimtes: van kantoren en kantines tot douches met een hoge geluidsoverlast.
De Rockfon Krios plafondplaten bieden voor al deze situaties een oplossing. Wacht daarom niet langer en koop de Rockfon Krios plafondplaten vandaag nog online in onze webshop.


Lees meer