Rockfon Eclipse plafondeilanden

Rockfon Eclipse plafondeilanden

Problemen met akoestiek in uw ruimte lost u eenvoudig op met plafondeilanden van Rockfon.

Met de Rockfon Eclipse plafondeilanden creeert u meer akoestiek waardoor de verstaandbaarheid verbeterd, eenvoudig te monteren aan uw plafond en verkrijgbaar in diverse afmetingen.

Voor het oplossen van een akoestisch probleem in een ruimte kunt u gebruik maken van akoestische plafondeilanden.

De Rockfon Eclipse plafondeilanden zijn kaderloze akoestische eilanden die snel en eenvoudig met een Rockfon ophangset opgehangen kunnen worden aan het plafond.

De Rockfon Eclipse plafondeilanden zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en vormen.

Rockfon Eclipse montagehandleiding

Voor het monteren van de Rockfon Eclipse plafondeilanden markeert u eerst de ankerpunten op het bouwkundig betonnen plafond. Boor vervolgens de ankerpunten en plaats de plug en de schroefdraad in het boorgat.

Trek de ophangdraad door de cylindrische capping en trek het ophangdraad door de haak en bepaal direct de gewenste lengte. De cylindrische capping wordt bevestigd aan het schroefdraad door deze aan te draaien.

Het is mogelijk dat de lengte van het ophangdraad te lang, maar het overbodige draad kunt u onder de haak afknippen met een tang.

Zodra u alle benodigde ophangpunten heeft hangen, plaatst u het Rockfon Eclipse eiland sjabloon in iedere hoek van de plafondplaat en markeert de punten waar de spiraalankers moeten komen. Op deze punten draait u de spiraalankers in de Rockfon Eclipse plafondplaat.

Hang het Rockfon Eclipse eiland op met behulp van de haken aan de spiraalankers. Voor het bepalen dat de plafondeilanden recht hangen kunt u gebruik maken van een waterpas die u op de rugzijde van het eiland plaatst om deze uit te balanceren. Draai de ophangdraad aan om ervoor te zorgen dat het Rockfon eiland uiteindelijk perfect horizontaal hangt.

Akoestische plafondeilanden

Heeft u een akoestisch probleem, omdat de werkruimte te hol of te lawaaiig is? Indien uw privacy onvoldoende gewaarborgd wordt en bellende collega's zorgen voor een moeilijke concentratie?

Een betaalbare oplossing is te vinden door gebruik te maken van een akoestisch plafondeiland.

Wij bieden namelijk geluidsabsorberende plafondeilanden van Rockfon aan, Rockfon Eclipse plafondeilanden, met de hoogste geluidswaarden tegen een betaalbare prijs.

Voor het optimaliseren van de akoestiek in een ruimte dient ongeveer 40% van het totale vloeroppervlak voorzien te worden van geluidsabsorberend materiaal.

Note: bij een vloeroppervlak van 55 m² is er 22 m² (40% van 55 m²) aan geluidsabsorberend materiaal nodig. Dit zijn 16 stuks Rockfon Eclipse plafondeilanden van 1160x1160 mm. Omgerekend heeft u dan 4 setjes nodig van 4 stuks.

De Rockfon Eclipse plafondeilanden kunnen toegepast worden in kantoren, restaurants, winkels, hotels, sportscholen en industrie.

Lees meer