2 artikel(en)

2 artikel(en)Rockfon Eclipse plafondeilanden

Voor het oplossen van een akoestisch probleem in een ruimte kunt u gebruik maken van akoestische plafondeilanden.

De Rockfon Eclipse plafondeilanden zijn kaderloze akoestische eilanden die snel en eenvoudig met een Rockfon ophangset opgehangen kunnen worden aan het plafond.

De Rockfon Eclipse plafondeilanden zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en vormen.

Akoestische plafondeilanden

Heeft u een akoestisch probleem, omdat de werkruimte te hol of te lawaaiig is? Indien uw privacy onvoldoende gewaarborgd wordt en bellende collega's zorgen voor een moeilijke concentratie?

Een betaalbare oplossing is te vinden door gebruik te maken van een akoestisch plafondeiland.

Wij bieden namelijk geluidsabsorberende plafondeilanden van Rockfon aan, Rockfon Eclipse plafondeilanden, met de hoogste geluidswaarden tegen een betaalbare prijs.

Voor het optimaliseren van de akoestiek in een ruimte dient ongeveer 40% van het totale vloeroppervlak voorzien te worden van geluidsabsorberend materiaal.

Note: bij een vloeroppervlak van 55 m² is er 22 m² (40% van 55 m²) aan geluidsabsorberend materiaal nodig. Dit zijn 16 stuks Rockfon Eclipse plafondeilanden van 1160x1160 mm. Omgerekend heeft u dan 4 setjes nodig van 4 stuks.

De Rockfon Eclipse plafondeilanden kunnen toegepast worden in kantoren, restaurants, winkels, hotels, sportscholen en industrie.