Rockfon Lithos

Rockfon Lithos

Het perfecte plafond voor een ruimte waar veel mensen tegelijk aan het werk zijn, creëert u eenvoudig met een plafond van Rockfon Lithos.

Lithos plafondplaten zijn gemaakt van steenwol en hebben een wit mineraalvlies, het witte mineraalvlies heeft een akoestisch-open coating wat zorgt voor 80% geluidsabsorptie. Deze plafondplaten zijn een ideale keuze voor wanneer u een strakke zakelijke uitstraling wilt creëren.

Bent u op zoek naar een geschikte plafondplaat voor een (kantoor)ruimte waar veel mensen tegelijkertijd aan het werk zijn? Dan zijn de Rockfon Lithos plafondplaten van Rockfon een slimme keuze.

De Lithos plafondplaten van Rockfon zijn gemaakt van steenwol en voorzien van een wit mineraalvlies. Dit witte mineraalvlies heeft een akoestisch-open coating, waardoor geluid in de ruimte tot wel 80% geabsorbeerd wordt.
Bovendien heeft het witte mineraalvlies een strakke uitstraling, waardoor het een interessante keuze is voor strakke en zakelijke omgevingen.

Daarnaast zijn de Rockfon Lithos plafondplaten tot 95% bestand tegen vocht. Hierdoor bieden de Lithos plafondplaten van Rockfon ook een uitkomst in vochtige ruimtes. Kortom, een multifunctioneel inzetbaar product.

De Rockfon Lithos plafondplaten zijn 15 mm dik en verkrijgbaar als inleg plafondplaat in de standaardafmetingen van 600x600 mm en 600x1200 mm.

De Lithos plafondplaten worden in een systeem van 24 mm geplaatst, waar u ze snel en eenvoudig uit kunt nemen. Deze eenvoudige constructie maakt het mogelijk om de plafondplaten in een handomdraai te verwisselen en schoon te maken. Het schoonmaken is een gemakkelijke klus; u kunt de Rockfon Lithos plafondplaten behandelen met een zachte doek, borstel of stofzuiger.

Naast dat de Rockfon Lithos plafondplaten eenvoudig zijn te reinigen, zijn ze ook zeer geschikt als brandvertragend attribuut. De plafondplaat valt namelijk in brandreactieklasse A1, de hoogst mogelijke klasse.

Dit betekent dat de Rockfon Lithos plafondplaten onbrandbaar zijn en geen rook- en druppelvorming hebben. Doordat de Lithos plafondplaten 100% recyclebaar zijn, is Rockfon bovendien een milieuvriendelijke keuze. Rockfon draagt zelf zorg voor het recyclingproces in haar fabriek in Roermond.

Door de vochtbestendige, geluidsabsorberende en brandbestendige eigenschappen zijn de Rockfon Lithos plafondplaten voor veel situaties het ideale plafondsysteem.

Bovendien zorgt het strakke uiterlijk van de plafondplaten ervoor dat de plafondplaat in vrijwel iedere omgeving inzetbaar is.

Wij horen u denken: “zoveel positieve eigenschappen, dat betekent vast een hoog prijskaartje”. Niets is minder waar. De Rockfon Lithos plafondplaten zijn zeer betaalbaar en bovendien online te koop in onze webshop. Bestel de Rockfon Lithos plafondplaten daarom snel!

Lees meer