LED panelen

LED panelen voor uw systeemplafond

LED panelen ten behoeve van uw systeemplafond voor de gewenste verlichting van uw winkel, kantoor, hobbyruimte of sportcentrum.

De LED panelen zijn energiezuinig, dragen het energielabel A+ en zijn bovendien onderhoudsvriendelijk. Dankzij de ingebouwde opaalplaat ontstaat er een gelijkmatige verdeling van het licht.

De vernieuwde witte behuizing zorgt ervoor dat de panelen perfect aansluiten op de profielen van het systeemplafond.

LED panelen hebben vele voordelen ten op zichte van TL armaturen. Zo zijn LED panelen zeer energie-zuinig, zijn deze verkrijgbaar in diverse kleuren licht en gaan deze langer mee dan de standaard TL verlichting. Bovendien zijn LED panelen voorzien van een ingebouwde opaalplaat, waardoor de spreiding van het licht heel regelmatig is. Dit zorgt ervoor dat de verlichting rustig voor uw ogen is en er een prettige werkomgeving gecreëerd kan worden.

Hoogwaardige afwerking

De LED panelen zijn voorzien van een vernieuwde behuizing. Deze witte behuizing heeft een inkeping waar de profielen van het systeemplafond precies invallen. Hierdoor sluit het paneel perfect op het systeemplafond aan, waardoor er sprake is van een hoogwaardige afwerking. Ook de panelen zelf zijn netjes afgewerkt. De witte behuizing zorgt voor een strakke uitstraling, net als de opaalplaat waarmee de armatuur afgeschermd wordt.

NIEUW: Dimbare LED panelen

Nieuw in ons assortiment zijn de dimbare LED panelen. Onze panelen worden in dit geval voorzien van een trafo waardoor het LED paneel dimbaar wordt. Hierdoor kunt u het maximale uit uw LED paneel krijgen. Om een LED paneel te dimmen, heeft u alleen nog een dimmer nodig (deze wordt niet met het paneel meegeleverd!). Door het dimmen van een LED paneel creëert u een compleet andere sfeer in een ruimte, ideaal dus voor multifunctionele ruimtes!

LED panelen online kopen op onze webshop

LED panelen worden op onze website aangeboden in diverse afmetingen. Bij een systeemplafond met plafondplaten van 600x600 worden meestal panelen toegepast van diezelfde afmeting. Bij plafondplaten van 600x1200 mm wordt meestal met een LED paneel van 300x1200 mm gecombineerd. Beide afmetingen zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren te weten: warm wit (overeenkomstig met lichtkleur 830), koud wit (overeenkomstig met lichtkleur 840) en daglicht (overeenkomstig met lichtkleur 855).

Systeemplafondplaat.nl levert alle LED panelen uit voorraad. Hierdoor kunnen wij uw bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen bij u afleveren.

Bestel snel en eenvoudig de LED panelen online via onze webshop en verlicht uw ruimte(s) optimaal!

Lees meer