Rockfon Pallas

Rockfon Pallas

Bij Systeemplafondplaat.nl koopt u eenvoudig online plafondplaten voor een strakke uitstraling.

De Rockfon Pallas plafondplaten zijn gemaakt van steenwol en voorzien van een wit mineraalvlies die compleet egaal is. Pallas plafondplaten zijn tot 90% akoestisch en tot wel 95% vochtbestendig.

Rockfon Pallas plafondplaten zijn gemaakt van dun lichtgewicht steenwol en voorzien van een egaal wit mineraalvlies. Hierdoor krijgt uw systeemplafond een strakke uitstraling.

De Rockfon Pallas plafondplaten bieden voor veel situaties de juiste oplossing. Zo nemen deze plafondplaten van Rockfon tot wel 90% geluid op, waardoor ze uitermate geschikt zijn in ruimtes waar veel mensen bij elkaar komen. Of u de plafondplaat nu aanbrengt in een winkel, schoolgebouw of kantoor: met de Rockfon Pallas bent u verzekerd van een aangename akoestiek.

Een ander argument om de Rockfon Pallas plafondplaten te kiezen, is het veiligheidsargument. De plafondplaten hebben namelijk brandklasse A1. Dit betekent dat de plafondplaten, in het geval van brand, de verspreiding zoveel mogelijk verhinderen.

De Rockfon Pallas plafondplaten zijn bovendien een uitkomst in vochtige ruimtes, doordat ze tot wel 95% vochtbestendig zijn.

Vochtbestendigheid van plafondplaten houdt in dat vocht niet door het plafond wordt opgenomen, maar juist wordt afgestoten. Zo blijft uw plafond bestand tegen nare schimmels en behoudt het zijn mooie, strakke uitstraling.

Wilt u een Rockfon Pallas plafondsysteem in uw ruimte? U kunt de Rockfon Pallas plafondplaten eenvoudig online kopen in onze webshop.

Lees meer