Eurocoustic

Eurocoustic plafondplaten

Op Systeemplafondplaat.nl kunt u online terecht voor het kopen van plafondplaten van Eurocoustic.

De plafondplaten van Eurocoustic zijn gemaakt van steenwol, blijven vormvast en zijn zelfdragend. Daarnaast zit op de rugzijde van deze plafondplaten een naturel glasvlies en is de zichtzijde voorzien van een fraai vlies voor een strakke uitstraling.

Door deze kenmerken zijn Eurocoustic plafondplaten zeer geschikt voor kantoren, scholen, theaters, laboratoria, winkels en horecagelegenheden.

Uiteraard kunt u de Eurocoustic plafondplaten online 24/7 kopen in onze webshop.
Komt u er niet helemaal uit? Geen nood, ook voor uw situatie hebben wij een passend en persoonlijk advies.

 • Akoestiek
 • Hygiëne
 • Stootbestendigheid

 • Akoestiek

  Het verbeteren van de luisterkwaliteit en het vergroten van de verstaanbaarheid kunnen worden gerealiseerd door plafondplaten met goede geluidsabsorptie.

  De Tonga plafondplaten van Eurocoustic bieden hiervoor een oplossing. Voor iedere wens is er weer een ander type Tonga plafondplaat geschikt.

  Zo zijn er speciale Eurocoustic Tonga plafondplaten in onze webshop te vinden, die de verstaanbaarheid verbeteren en weer andere zorgen dat het geluidsniveau wordt verlaagd.

  Als u niet precies weet welke plafondplaat voor uw situatie het meest optimale resultaat geeft, kunt u gerust telefonisch of online contact met ons opnemen. Wij proberen u altijd een zo goed mogelijk, persoonlijk advies te geven.

  Hygiëne

  In de voedingsmiddelenindustrie, zoals supermarkten en slagerijen, is het belangrijk dat zorgvuldig met eten om wordt gegaan.
  U wilt immers niet dat iemand ziek wordt van het eten dat bij u is bereid. Daarom is het schoonhouden van ruimtes waar gewerkt wordt met eten noodzakelijk.

  Op het moment dat u ervoor kiest om Eurocoustic plafondplaten te kopen, dan wordt het schoonhouden van het plafond een fluitje van een cent.

  U kunt de Eurocoustic plafondplaten namelijk op verschillende manieren afnemen, zoals met een vochtige doek of gewoonweg met een stofzuiger. Zo eenvoudig kan het zijn!

  Stootbestendigheid

  In zalen waar veel wordt gesport, kan het voorkomen dat er een keer een bal tegen het plafond wordt geschopt of geslagen.

  U wilt uiteraard niet dat u bij elke bal een deel van het plafond moet vervangen of herstellen.

  Lees meer