Rockfon Hydroclean 12

Rockfon heeft speciaal voor ruimtes waar hygiëne een pre is de Hydroclean 12 geproduceerd.

Deze plafondplaat is speciaal ontwikkeld voor ziekenhuizen, keukens, zorgcentra's etc. U kunt de plafondplaten reinigen met een stofzuiger met zachte borstel, natte spons of met de hoge druk reiniger. Tevens zijn de platen vochtbestendig, brandwerend en hebben ze een hoge geluidsabsorptie.

Koop nu snel en eenvoudig online in onze webshop.

4 artikel(en)

4 artikel(en)Rockfon Hydroclean

Bent u op zoek naar een systeemplafond voor een ruimte waar hygiëne op de eerste plek staat? De Rockfon Hydroclean plafondplaten zijn speciaal ontwikkeld voor bijvoorbeeld ziekenhuizen of keukens.

Door de waterafstotende laag die op de plafondplaten is aangebracht kunt u uw systeemplafond regelmatig en eenvoudig schoonmaken.
Dit kan al met een natte doek, spons of stofzuiger met zachte borstel.
Als u de Rockfon Hydroclean plafondplaten goed in een systeem heeft bevestigd kunt u ze zelfs reinigen met een hogedrukspuit.

De Rockfon Hydroclean plafondplaten zijn gemaakt van steenwol en voorzien van een heldere, witte, open akoestische coating. De steenwol en de coating zorgen voor optimale geluidsabsorptie die oploopt tot 100%.

Bovendien zijn de Rockfon Hydroclean plafondplaten tot 95% vochtbestendig en beschikken ze over de hoogste brandklasse A1.

Deze eersteklas eigenschappen maken de Rockfon Hydroclean plafondplaten tot één van de beste platen in ons assortiment.

Wilt u ook een makkelijk afneembaar systeemplafond in uw ruimte die tevens over andere uitstekende eigenschappen beschikt? De strakke inleg plafondplaten kunt u online kopen in onze webshop. Uw bestelling bezorgen wij vervolgens al binnen een tot drie werkdagen. Lang wachten hoeft daarom niet en dat is wel zo prettig!