Ecophon Advantage

Ecophon Advantage

Prijs kwaliteit verhouding staat centraal wanneer u een Ecophon Advantage plafondplaat koopt.

Bij Systeemplafondplaat.nl koopt u altijd voor een scherpe prijs Advantage plafondplaten. Deze plafondplaten hebben een hoge geluidsabsorptie, vochtbestendigheid en brandwerendheid.

Ecophon Advantage plafondplaten zijn de uitkomst voor ruimtes waar veel mensen samenkomen.

Geluidsabsorptie

De Ecophon Advantage plafondplaten absorberen tot wel 95% van het geluid geluid, door (onder andere) de Akutex coating. De witte hoogwaardige Akutex coating geeft uw systeemplafond tevens een strak uiterlijk.

Vochtbestendigheid

Naast de perfecte geluidsabsorberende kwaliteiten, werken de Ecophon Advantage plafondplaten uitstekend in ruimtes met een hoge luchtvochtigheid: de plafondplaten zijn tot 95% bestand tegen permanente relatieve luchtvochtigheid bij een maximum van 30 graden Celsius.

Installatie

De plafondpanelen van de Ecophon Advantage zijn eenvoudig en snel te monteren in een zichtbaar ophangsysteem. Ook het verwijderen van de plafondplaten gaat snel en gemakkelijk.

CE-certificering

Als u de Ecophon Advantage plafondplaten aanschaft in onze webshop, bent u verzekerd van een goed en verantwoord product. De plafondplaten zijn namelijk volledig recyclebaar.

Bovendien voldoen alle Ecophon materialen aan de Europees gestelde standaardnormen en dat betekent dat alle artikelen van Ecophon over een CE-certificering beschikken. In deze certificering zijn onder andere geluidsabsorptie, brandveiligheid en mechanische eigenschappen meegenomen. Zo weet u zeker dat u een goedgekeurd artikel in uw bezit heeft.

De uit glaswol geproduceerde Ecophon Advantage plafondplaten zijn een goede keus, als u overweegt om een nieuw systeemplafond te installeren.

U kunt de plafondpanelen van Ecophon gemakkelijk online bestellen in onze webshop.
Lees meer