Rockfon Ligna

Rockfon Ligna

Rockfon Ligna plafondplaten zijn gemaakt van zachtminerale steenwol.

De top laag van de Rockfon Ligna heeft een gladde houtstructuur, zo lijkt het net of u hout heeft op uw plafond. De Ligna plafondplaten hebben een geluidsabsorptie van 100%, en zijn 100% recyclebaar.

De Rockfon Ligna plafondplaten kenmerken zich door een houtachtige structuur, waardoor ze uw ruimte een warme uitstraling geven.
De Rockfon Ligna plafondplaten zijn verkrijgbaar in drie verschillende houtsoorten.

Dat zorgt ervoor dat u zelf kunt kiezen welke look u aan uw ruimte wilt geven: gaat u voor een robuuste look of toch liever voor een elegante, klassieke uitstraling? De Rockfon Ligna plafondplaat maakt het mogelijk!

 • Rockfon Ligna gestoomd beuken

 • Rockfon Ligna beuken

 • Rockfon Ligna classic

 • De Rockfon Ligna plafondplaten zijn gemaakt van steenwol. Zo zijn de Rockfon Ligna plafondplaten een uitstekend alternatief in ruimtes met grote schommelingen in luchtvochtigheid. Bovendien vermindert de steenwol het nagalmen van geluid. Steenwol is daarom erg handig voor in uw systeemplafond.

  De Rockfon Ligna plafondplaten zijn te gebruiken in de inlegsystemen A15 en A24.
  De A staat voor inleg. Dit wil zeggen dat de randen van de plafondplaten recht zijn en vlak in het systeem liggen.
  De cijfers 15 en 24 hebben te maken met de breedte van het systeem waarin de plafondplaat ligt. Dit kan een breedte zijn van 15 mm of 24 mm. Niet te verwarren met de dikte van de plafondplaat.

  Deze plafondplaten van Rockfon zijn ook verkrijgbaar als doorzak plafondplaat in de doorzak systemen E15 en E24. De E staat voor doorzak. Dit wil zeggen dat de randen van de plafondplaten rondom een sponning hebben waardoor ze een ca. 5 mm door het systeem liggen. De cijfers 15 en 24 hebben te maken met de breedte van het systeem waarin de plafondplaat ligt. Niet te verwarren met de dikte van de plafondplaat.

  De doorzak plafondplaten zijn aan de zijkanten ruw geverfd, terwijl de rugzijde is voorzien van een naturel mineraalvlies. Op dit vlies is een pijl zichtbaar die aangeeft hoe u de plafondplaat dient te plaatsen. Erg handig bij het installeren van dit plafondsysteem.

  Wilt u ook een robuuste uitstraling in uw ruimte creëren? Haal de Rockfon Ligna plafondplaten dan snel in huis.

  Dit kan heel eenvoudig door de Rockfon Ligna plafondplaten online te bestellen in onze webshop.

  Lees meer