Armstrong TatraArmstrong Tatra

De Armstrong Tatra is een plafondplaat met een gladde oppervlak voorzien van een wormachtige open structuur die in de breedte van 600 mm ligt. De Armstrong Tatra kunt u online via onze webshop kopen. De Armstrong Tatra plafondplaten bieden met hun gladde oppervlaktes en open structuur een uitkomst voor bedrijfspanden en winkels.

Deze plafondplaten van Armstrong zijn in onze webshop verkrijgbaar in de afmetingen 600x600 mm en 600x1200 mm. Naast de verschillende afmetingen zijn de Armstrong Tatra plafondplaten ook te bestellen als inleg- of doorzak plafondplaat.

Deze kantafwerkingen van de Armstrong Tatra zijn geschikt voor systeemplafonds met een profielbreedte van 24 mm.

Geluidabsorptie en brandwerendheid Armstrong Tatra plafondplaten

Door de vele afmetingen en types is de kans groot dat de Armstrong Tatra plafondplaten ook voor uw situatie een oplossing kan zijn. In het bijzonder voor ruimtes waar veel gepraat wordt, is de Armstrong Tatra een verstandige keuze.

De Armstrong Tatra plafondplaten beschikken namelijk over uitstekende geluidsabsorberende en akoestische kwaliteiten.

Daarnaast hebben de Armstrong Tatra plafondplaten diverse brandtesten doorstaan, waardoor ze minimaal 30 minuten brandwerend zijn. De Armstrong Tatra 60 heeft een brandwerendheid tot wel 60 minuten!

Door de jarenlange ervaring en continue drang naar innovatie van de ontwikkelaars van Armstrong, zijn de Armstrong Tatra plafondplaten tot op de dag van vandaag zeer gewild en erg populair.

Daarom hebben wij de Armstrong Tatra standaard op voorraad liggen in de afmetingen 600x600 mm en 600x1200 mm vlakinleg. Op die manier kunnen we snel leveren op het moment dat u de plafondplaat in onze webshop besteld.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan gauw een kijkje bij de Armstrong Tatra plafondplaten en bestel uw plafondplaten gemakkelijk online.

Middels deze link Armstrong artikelcodes komt u rechtstreeks op onze pagina met de artikelcodes van de meeste Armstrong plafondplaten. Deze artikelcodes staan over het algemeen op de achterkant van de plafondplaat afgedrukt waardoor u vrij snel en eenvoudig de juiste plafondplaat kunt bestellen.

Lees meer