Rockfon Boxer

Rockfon Boxer de systeemplafondplaten die tegen een stootje kunnen

Stootbestendige plafondplaten koopt u eenvoudig online bij Systeemplafondplaat.nl.

Rockfon Boxer zijn plafondplaten die voorzien zijn van een witte akoestisch-open coating en afgewerkt met een naturel mineraalvlies. Makkelijk op maat te snijden met een stanleymes en bij ons online verkrijgbaar is diverse afmetingen en diktes.

Rockfon Boxer plafondplaten beschikken over diverse kenmerken waardoor ze zeer geschikt zijn voor systeemplafonds in kantines, gymzalen, peuterspeelzalen en sportscholen.

Zoals de naam al doet vermoeden kunnen deze plafondplaten van Rockfon wel tegen een stootje. Door de stootbestendigheid van de Rockfon Boxer plafondplaten ziet u, na een schop met bijvoorbeeld een bal tegen het plafond, geen deuken. De stootbestendigheid zorgt ervoor dat u niet na iedere bal inslag delen van uw systeemplafond moet vervangen.
Dit bespaart tijd en geld; wel zo prettig.

Daarnaast zijn de Rockfon Boxer plafondplaten 100% geluidsabsorberend. Het systeemplafond neemt het geluid van rennende, schreeuwende kinderen op, waardoor de mensen in omliggende ruimtes veel minder last ervaren van een potje trefbal.

Tot slot zijn deze plafondplaten van Rockfon leverbaar in diverse afmetingen en diktes. Zo is de kans groot dat de Rockfon Boxer plafondplaten ook voor uw ruimte een passende oplossing zijn.

Bent u benieuwd in welke afmetingen de Rockfon Boxer plafondplaten verkrijgbaar zijn? Neem gerust een kijkje in onze webshop, waar u deze plafondplaten van Rockfon direct online kunt bestellen.

Lees meer