Rockfon Sonar met clips of lijm

Rockfon Sonar Met Clips Of Lijm

Rockfon® Sonar directe montage zijn systeemplafondplaten die met behulp van G-clips of Rockfon Facetlijm direct gemonteerd worden tegen de bouwkundige constructie als er in een ruimte maar een zeer geringe afhanghoogte beschikbaar is.

Indien de bouwkundige contructie niet geheel vlak is, kunt u ook gebruik maken van een vooraf aangebracht regelwerk.


Naast de standaard inleg en de doorzakplafond panelen biedt Rockfon ook een Sonar plafondplaat die met clips of lijm gemonteerd kunnen worden.


Doordat gebruik gemaakt kan worden met G-clips of Rockfon facetlijm, is het mogelijk om de Rockfon Sonar plafondplaten directe te monteren. Met name als er in een ruimte een geringe afhanghoogte beschikbaar is, kunt u met de clips of de lijm de Rockfon Sonar plafondplaten eenvoudig tegen een bouwkundige constructie monteren. Is de constructie niet helemaal recht? Dan kunt u ook gebruik maken van een vooraf aangebracht regelwerk. Dat is wel zo makkelijk.


De Rockfon Sonar plafondplaten geven uw ruimte een strakke uitstraling en absorberen 90 tot 100% van de geluiden in de ruimte.


Wilt u deze nieuwe toepassing van plafondplaten in uw ruimte aanbrengen? De Rockfon Sonar plafondplaten zijn te koop in onze webshop. Bestel ze eenvoudig en gemakkelijk online!


Lees meer