• Specialist in plafondplaten
  • Gratis in NL v/a € 895.00
  • 24-uurs levering
  • Eenvoudig te monteren
  • Klantenservice van 9:00-17:00

Armstrong Ceramaguard

De Armstrong Ceramaguard is eenvoudig online te koop bij systeemplafondplaat.nl.

Deze duurzame, wasbare en tevens schrobbare plafondplaat is gemaakt van duurzame anorganische bestanddelen waaronder keramiek. De Armstrong Ceramaguard is de ideale plafondplaat voor natte ruimte doordat de plafondplaat bestand is tegen schimmelvorming en bacteriën.

Koop nu snel en eenvoudig online in onze webshop.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.


Armstrong Ceramaguard


De Armstrong Ceramaguard plafondplaten zijn de oplossing voor systeemplafonds in douches, sauna’s en zwembaden. Het vele water en stoom in deze ruimtes kan uw plafond aantasten. Tegen deze aspecten zijn de zware plafondplaten van 7.3 kg p/m² goed beschermd. De Armstrong Ceramaguard zijn namelijk bestand tegen vocht, condensatie, schimmelvorming en chemische gassen. Zo krijgen bacteriën en micro-organismen geen kans.


De plafondplaten zijn geschikt voor extreme omstandigheden en vanwege de uitmuntende kwaliteiten van de Armstrong Ceramaguard plafondplaten, krijgt u bij aankoop bovendien 15 jaar fabrieksgarantie! U bent daardoor lang verzekerd van een wit en strak systeemplafond.


Om nog langer en optimaler te kunnen genieten van uw nieuwe plafond adviseren wij u om een corrosiewerend systeem te monteren en de hoofdprofielen om de 60 cm te plaatsen. Uw systeemplafond is op die manier nog beter beschermd tegen stoffen van buitenaf.


De Armstrong Ceramaguard plafondplaten zijn geschikt voor een T24 systeemplafond en hebben dezelfde oppervlaktestructuur als de Armstrong Fine Fissured plafondplaten.


Wilt u ook langer profiteren van een mooi plafond in sanitaire ruimtes? U kunt de Armstrong Ceramaguard plafondplaten in onze webshop bestellen onder het nummer BP608M6H. Daar kunt u de plafondplaten kopen als inleg in de afmetingen 600x600 mm of 600x1200 mm. Na uw bestelling worden de plafondplaten vervolgens binnen 1 à 2 weken geleverd.