Rockfon Cinema (Black) zwart

Zwarte Rockfon Cinema

Rockfon Cinema zwart plafondplaten koopt u eenvoudig online bij Systeemplafondplaat.nl.

Rockfon Cinema zwart is een egale zwarte plafondplaat met een matte glans. Met 100% geluidsabsorptie en vochtbestendigheid is deze plafondplaat inzetbaar voor veel ruimtes! Tevens is de Rockfon Cinema zwart 100% recyclebaar.

Koop snel en eenvoudig online in onze webshop.

Rockfon black plafonds hebben verschillende voordelen, waaronder:

  • Aesthetische uitstraling: Rockfon black plafonds hebben een elegante uitstraling die zorgt voor een moderne en eigentijdse look. Deze plafonds zijn ideaal voor gebruik in ruimtes waar een hoogwaardige esthetiek gewenst is, zoals conferentiezalen, theaters en hotels.
  • Verbeterde akoestiek: Rockfon black plafonds zijn ontworpen om de akoestiek van een ruimte te verbeteren. Deze plafonds hebben een hoge geluidsabsorptiecapaciteit, waardoor geluiden beter worden gecontroleerd en de nagalmtijd wordt verminderd. Dit resulteert in een betere spraakverstaanbaarheid en een aangenamere akoestische omgeving.
  • Brandveiligheid: Rockfon black plafonds zijn gemaakt van brandwerende materialen die voldoen aan de hoogste brandveiligheidsnormen. Deze plafonds zijn niet-brandbaar en hebben een lage rookontwikkeling en giftige gassen bij brand, wat de veiligheid van de gebruikers verhoogt.
  • Duurzaamheid: Rockfon black plafonds zijn duurzaam en gaan lang mee. Deze plafonds zijn bestand tegen vocht, schimmel en bacteriën, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in vochtige omgevingen zoals zwembaden en spa's. Bovendien zijn deze plafonds eenvoudig te reinigen en te onderhouden, wat de levensduur verder verlengt.
  • Flexibiliteit: Rockfon black plafonds zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, vormen en ontwerpen, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende soorten ruimtes. Deze plafonds kunnen worden aangepast aan de specifieke eisen van de gebruiker en bieden daarmee een grote flexibiliteit in ontwerp-opties.
  • Lees meer