OWA Sinfonia

OWA Sinfonia

Minerale plafondpanelen koopt u eenvoudig online bij Systeemplafondplaat.nl.

Dankzij een egaal wit vlies heeft de OWA Sinfonia een glad oppervlak en biedt het de perfecte oplossing voor akoestiek. Efficiënt werken gaat beter met een plafond van OWA Sinfonia.

De OWA Sinfonia plafondplaten zijn minerale plafondpanelen met een gladde oppervlaktestructuur dankzij een egaal witte vlies.

Deze plafondplaat is een perfecte oplossing op het gebied van de akoestiek. In ruimtes waar veel wordt gesproken zoals kantoren, spreekkamers en aula's zijn de akoestische prestaties van een plafondplaat erg belangrijk.

Nagalming, rumoer of echo veroorzaakt verstoring op de werkvloer waardoor medewerkers minder efficient werken en de focus op het werk naar beneden gaat. De OWA Sinfonia plafondplaten zorgen ervoor dat het geluid niet meer een storende factor zal zijn.

De geluidsabsorptie van de OWA Sinfonia plafondplaat in een ruimte is 85%. Dit betekent dat het geproduceerde geluid in een ruimte voor 85% geabsorbeerd wordt door de OWA Sinfonia.

De overlangsgeluidisolatie van de OWA Sinfonia is 30 dB tot 46 dB. Dit betekent dat het geluid wat in een ruimte wordt geproduceerd tussen 30 en 46 dB wordt gereduceerd naar de naastliggende ruimte.

De brandwerendheid van de OWA Sinfonia is 60 minuten onder beton. Daarnaast spelen type systeem en overige maatregelen ook een belangrijke rol.
Lees meer