Rockfon Fibral

Rockfon Fibral

Een zachtminerale, witte plafondplaat van Rockfon Fibral.

Rockfon Fibral beschikt over een geweldige akoestische, brandwerende en vochtbestendige eigenschappen. Een plafondplaat die past in elke ruimte waar u maar wilt, beschikbaar in diverse maten.

Rockfon heeft jarenlange ervaring met het produceren van plafondplaten in alle soorten, maten, structuren en kleuren. Helaas is Rockfon gestopt met het produceren van de gekleurde plafondplaten uit de Rockfon Fibral serie.

Rockfon heeft ervoor gekozen om alleen de Rockfon Fibral wit te blijven produceren. Deze witte uitvoering van de Rockfon Fibral beschikt over geweldige akoestische, brandwerende en vochtbestendige eigenschappen.

De Rockfon Fibral Wit is een zachtminerale, witte plafondplaat met artikelcode 567.A.

De plafondplaat heeft een glad oppervlakte met een vezelstructuur. Door de combinatie van onbrandbare en kiemvrije steenwol bezit de Rockfon Fibral plafondplaat de hoogste brandklasse, namelijk brandklasse A1. Dat zorgt ervoor dat uw systeemplafond er niet alleen mooi en strak uitziet, maar ook nog eens zeer brandveilig is.

Daarnaast kunnen de Fibral plafondplaten van Rockfon een oplossing bieden tegen geluidsoverlast. Door de witte akoestisch-open coating nemen de plafondplaten tot wel 100% geluid op.

Ideaal voor ruimtes waar veel gepraat wordt of waar juist gestudeerd moet worden. Benieuwd geworden naar de laatste plafondplaat in de serie Rockfon Fibral?

Kijk gerust rond in onze webshop waar u deze plafondplaat van Rockfon eenvoudig kunt kopen.

Lees meer