OWA Cosmos 68/N

OWA Cosmos 68/N

Bij Systeemplafondplaat.nl koopt u eenvoudig uw OWA Cosmos 68/N.

Deze plafondplaat heeft een fijne zandkorrelstructuur en microperforaties. De zandkorrelstructuur zorgt voor een rustige maar toch strakke uitstraling, terwijl de microperforaties ervoor zorgen dat het geluid tot wel 65% wordt geabsorbeerd.

Wat de OWA Cosmos 68/N plafondplaten zo uniek maakt is de fijne zandkorrelstructuur en de microperforaties.
De fijne zandkorrelstructuur geeft uw systeemplafond naast een rustige, ook een strakke uitstraling.

De microperforaties dragen bij aan dit strakke uiterlijk, maar hebben ook nog een andere functie. Ze absorberen namelijk tot 65% van het geluid in een ruimte. Bovendien isoleren de OWA Cosmos 68/N plafondplaten ook overlangsgeluid tot 32 dB. Naastgelegen ruimtes ondervinden zo veel minder last van uw bezigheden.

Daarnaast zijn de OWA Cosmos 68/N plafondplaten tot 95% vochtbestendig en zijn ze eenvoudig op maat te snijden met een stanleymes.

In onze webshop zijn de hardminerale, witte plafondplaten verkrijgbaar als inleg-, doorzak- of microlook plafondplaat. Bovendien zijn de de plafondplaten ook in de verdekt uitneembare uitvoering te koop.

De OWA Cosmos 68/N plafondplaten kunnen hierdoor voor vele situaties een uitkomst zijn. Denk bijvoorbeeld aan kantines, kantoren of sporthallen.

Wilt u deze plafondplaten in uw kantine of kantoor? Bestel de OWA Cosmos 68/N plafondplaten vandaag nog online en de platen worden binnen de afgestemde levertijd bij u geleverd.
Lees meer