Rockfon Blanka

Rockfon Blanka

Bij Systeemplafondplaat.nl haalt u de witste plafondplaat ooit gemaakt! De Rockfon Blanka.

Het basismateriaal van de Rockfon Blanka is steenwol, door de materiaal keuze is de Blanka plafondplaat in bijna alle ruimten toepasbaar. De Rockfon Blanka plafondplaat is de witste plaat ooit en daarnaast uiterst mat met een hoge verspreiding van het licht. Tevens zorgt de Blanka plafondplaat van Rockfon voor een goede akoestiek in de ruimte waar deze wordt geplaatst.

De Rockfon Blanka plafondplaten zijn de witste systeemplafondplaten in hun soort. Het witte oppervlakte van de Rockfon Blanka plafondplaten heeft een L-waarde van 94.5 (gemeten op een schaal van 1 = zwart tot 100 = wit).
Daarmee is dit type van Rockfon de absolute winnaar als u op zoek bent naar een extreem witte plafondplaat. De ultra witte en matte laag zorgt tevens voor een lichtreflectie van wel 87%. Zo wordt binnenvallend licht optimaal weerkaatst in de ruimte en dat zorgt ervoor dat de ruimte vele malen lichter wordt. Om te voorkomen dat u hinder ondervindt van glans bij zijlicht, is een matte laag aangebracht.

De extreem witte plafondoplossing van Rockfon is een slimme keuze als u meer licht wil creëren in een ruimte, maar kan u tevens helpen bij het besparen op energiekosten. In vergelijking met een betonnen plafondsysteem kan het voordeel oplopen tot wel 25%. Dat scheelt weer in de portemonnee.

De Rockfon Blanka is verkrijgbaar in diverse afmetingen en in diktes van 20 of 25 mm. Bovendien is deze te verkrijgen in diverse kantafwerkingen, waaronder inleg A24, doorzak E24 of microlook E15.Extreem wit en mat

De Rockfon Blanka systeemplafondplaat is een plafondplaat welke opvalt door zijn extreem witte en matte oppervlak. Het extreem witte oppervlak heeft een L-waarde van 94,5 (gemeten op een schaal van 1 = zwart tot 100 = wit) en is daarmee de witste plaat die verkrijgbaar is.


Rockfon Blanka lichtreflectie
Naast een hoge lichtreflectie beschikken de Rockfon Blanka plafondplaten over een extreem hoge lichtdiffusie van meer dan 99%. Een hoge lichtdiffusie zorgt ervoor dat het plafond het licht zo goed mogelijk verspreid over de ruimte. Op deze manier krijgen ook de vergeten plantjes in de hoek hun daglicht.

Tevens is het oppervlak van deze Rockfon systeemplafondplaat zeer mat, waardoor er geen last is van glans bij zijlicht.
Een ander groot voordeel van de Rockfon Blanka is dat de vernieuwende coating het nu nog eenvoudiger maakt om de Rockfon Blanka plafondplaten te plaatsen. Er is namelijk geen verplichte legrichting meer. Door deze aanpassing kunt u uw nieuwe plafond nog sneller monteren en heeft u minder afval; een win-win-situatie. Bovendien geeft de coating het oppervlak een hoge duurzaamheid waardoor Rockfon een lange levenscyclus van 15 jaar garandeert.

Duurzaam en besparend
  • De lichtreflectie van deze witte plafondplaat is zeer hoog, namelijk meer dan 87%. Hierdoor reflecteert de plafondplaat maximaal het zonlicht wat van buiten komt, waardoor deze plaat energie kan helpen besparen. In vergelijking met een betonnen plafond is dit volgens Rockfon zelfs tot ruim 25% energiebesparing!


  • De vernieuwde coating zorgt ervoor dat er geen sprake is van een verplichte legrichting. Hierdoor is het plaatsen van de platen in een systeemplafond eenvoudiger en bovendien sneller. Ook op afval kan worden bespaard vanwege de ontbrekende legrichting.


  • De coating van de Blanka plafondplaat zorgt bovendien voor een verhoogde duurzaamheid van het oppervlak, waardoor er een lange levenscylcus met een garantie van 15 jaar wordt gegeven. De steenwol draagt bovendien niet bij aan de groei van micro organismen en is schoon te maken met een stofzuiger en natte doek.


  • De plafondplaat volledig recycleerbaar.


    Rockfon Blanka online kopen

    De Rockfon Blanka plafondplaat is in diverse afmetingen en uitvoeringen verkrijgbaar. Op systeemplafondplaat.nu koopt u plafondplaten online, heel eenvoudig en snel! De standaard afmetingen en types liggen op voorraad en hebben daardoor een korte levertijd. Koop nu deze mooie witte plafondplaat van Rockfon online op onze webshop!

  • Lees meer