Systeemplafondplaten 60x120

Systeemplafondplaten 60 x 120

Systeemplafondplaten van 60x120 cm zijn de meest toegepaste plafondplaten in Nederland die u online in onze webshop kunt kopen. De plafondplaten worden vaak toegepast in winkels, kantoren, bedrijfsgebouwen en scholen.

De systeemplafondplaten van 60x120 cm zijn leverbaar in witte uitvoeringen, maar ook met diverse uiteenlopende dessins. Systeemplafondplaten met een afmeting van 60x120 cm zijn de meest gebruikte en toegepaste plafondplaten in Nederland. Uiteraard kunt u plafondplaten met deze afmeting ook in onze webshop kopen. In onze webshop vindt u een ruim assortiment aan systeemplafondplaten van 60x120 cm, van diverse merken en die tevens beschikken over verschillende uitstekende eigenschappen. U kunt in de webshop bijvoorbeeld plafondplaten vinden met eersteklas geluidsabsorberende of vochtbestendige kwaliteiten. Ook voor plafondplaten die gemaakt zijn van steenwol of hardmineraal bent u op Systeemplafondplaat.nl aan het juiste adres. Neem daarom gerust een kijkje in de webshop waar u direct gemakkelijk en snel systeemplafondplaten van 60x120 cm bestelt. Wij nemen uw bestelling zo spoedig mogelijk in behandeling waardoor u niet lang hoeft te wachten op uw nieuwste aankoop. Alle fabrikanten van plafondplaten produceren systeemplafondplaten van 60x120 cm.
Dat is natuurlijk ook logisch want het is de meest gemonteerde uitvoering van de afgelopen 25 jaar.

Zeker 80% van de systeemplafonds die gemonteerd worden in Nederland zijn gemonteerd met de standaarduitvoering 60x120 of 60x60 cm.
Elke type plafondplaat heeft zijn eigen uiterlijk en verschillende eigenschappen op het gebied van nagalming, overlangsgeluid, brandwerendheid, luchtvochtigheid of lichtreflectie.

Lees meer