Ecophon Focus

Ecophon Focus

Wanneer u een plafondplaat zoekt die in bijna iedere situatie een oplossing biedt dan zoekt u naar de Focus plafondplaat van Ecophon!

Deze systeemplafondplaat is afgewerkt met een Akutex FT coating, waardoor het geluid tot wel 95% wordt geabsorbeerd. Zoekt u naast goede geluidsabsorbtie ook een plafondplaat die een hoge vochtbestendigheid heeft? Zoek dan niet verder! De Ecophon Focus is tot wel 95% bestendig tegen luchtvochtigheid bij 30°C, zelfs dan blijven de plafondplaten in perfecte conditie.

Ecophon Focus plafondplaten zijn er in alle soorten en maten. De plafondplaten van Ecophon Focus bieden een scala aan mogelijkheden op het gebied van vormen, kantafwerkingen, niveaus en installatie.

Bent u op zoek naar geschikte plafondplaten voor uw systeemplafond? De Ecophon Focus plafondplaten zijn in vrijwel iedere situatie een goede oplossing.

Geluidsabsorptie

Alle Ecophon Focus plafondplaten zijn met een Akutex FT coating afgewerkt. Deze coating zorgt ervoor dat geluid tot wel 95% wordt geabsorbeerd in de ruimte.

Vochtbestendigheid

Daarnaast hebben deze plafondplaten verschillende testen met luchtvochtigheid uitstekend doorstaan.
Dit betekent dat de Ecophon Focus plafondplaten opgewassen zijn tegen permanente luchtvochtigheid tot 95% bij 30°C.
Waar andere plafondplaten buigen of vervormen, blijven de Ecophon Focus plafondplaten ook in deze omstandigheden in perfecte conditie.

Enthousiast geworden na het lezen van de vele positieve kenmerken van de Ecophon Focus plafondplaten?
Ze zijn te koop via onze webshop Systeemplafondplaat.nl.

Lees meer