Rockfon Pacific

Rockfon Pacific

Rockfon Pacific koopt u eenvoudig online bij Systeemplafondplaat.nl.

De Pacific plafondplaten zijn een ideale keuze voor ruimtes waar veel gesproken wordt, door de uitstekende geluidsabsorptie. Tevens zijn de Rockfon Pacific plafondplaten tot 95% vochtbestendig en kunnen in ruimtes zoals douches of zwembaden worden gebruikt.

De Rockfon Pacific plafondplaten zijn gemaakt van steenwol en voorzien van een glad, wit minerale vlies. Dat zorgt ervoor dat uw systeemplafond een strakke uitstraling krijgt.

Eveneens beschikken de Rockfon Pacific plafondplaten over uitstekende geluidsabsorberende en vochtbestendige eigenschappen. De 12 mm dikke plafondplaten nemen namelijk tot 70% geluid op waardoor de verstaanbaarheid aanzienlijk wordt vergroot.

De Pacific plafondplaten van Rockfon zijn daarmee de ideale oplossing voor ruimtes waarin veel wordt gesproken zoals winkels, kantoren of restaurants.

Bovendien hebben de Rockfon Pacific plafondplaten een vochtbestendigheid tot wel 95% en zijn ze daardoor uitermate geschikt voor vochtige ruimtes - denk bijvoorbeeld aan douches of zwembaden in sportcomplexen.

Kortom, bent u op zoek naar een nieuw systeemplafond met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? Bestel de Rockfon Pacific plafondplaten dan snel en eenvoudig online in onze webshop.

Lees meer