Rockfon Sonar

Rockfon Sonar

Een veelzijdige serie plafondplaten is de Rockfon Sonar plafondplaten serie.

Verkrijgbaar bij Systeemplafondplaat.nl in diverse; afmetingen, inleg, doorzak maar ook met clips die direct gemonteerd kunnen worden aan het bouwkundig plafond. Rockfon Sonaar is tot wel 100% akoestisch en eenvoudig te reinigen met een stofzuiger met zachte borstel of een natte doek met koud water of warm tot max. 40 graden.

Rockfon Sonar zijn witte plafondplaten die uw ruimte een strakke uitstraling geven.

Deze Rockfon plafondplaten hebben niet voor niets de naam ‘Sonar’ gekregen: ze beschikken over uitstekende akoestische eigenschappen, doordat ze wel 90 tot 100% van het geluid absorberen. Dit maakt de Rockfon Sonar plafondplaten geschikt voor winkels, kantoren, vergaderruimtes, hotels, en andere omgevingen waar veel geluid bij elkaar komt of veel wordt gesproken.


Het onderhoud van deze Rockfon Sonar plafondplaten is gelukkig geen lastig karwei. U kunt de plafondplaten schoonmaken met een stofzuiger met zachte borstel, een natte doek of spons met warm of koud water. Even poetsen en uw plafondplaten hangen er weer fris bij.


In onze webshop kunt u de Rockfon Sonar plafondplaten in verschillende afmetingen bestellen. Bovendien hebben wij in ons assortiment ook diverse uitvoeringen van dit type van leverancier Rockfon. Naast de standaard inleg- en doorzakplafondpanelen, kunt u bij ons ook Rockfon Sonar plafondplaten kopen die middels clips direct gemonteerd worden tegen het bouwkundige plafond.


Lijkt deze manier van monteren u wel iets? Neem snel een kijkje in onze webshop voor de Rockfon Sonar plafondplaten die beschikken over deze eigenschappen.


Lees meer