klantenservice

Meest gezochte onderwerpen

Meest gestelde vragen

Hoe kan ik jullie het snelst bereiken?

U kunt ons op verschillende manieren bereiken, waaronder telefonisch, via WhatsApp, per e-mail of via onze live chatdienst. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Als u ons telefonisch wilt bereiken, kunt u ons bellen op nummer 088-500 2703. Onze telefonische ondersteuning is beschikbaar tijdens onze openingstijden en ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen met eventuele problemen of verzoeken.

Voor het gemakkelijk communiceren via tekstberichten, bieden we ook ondersteuning via WhatsApp. U kunt ons een bericht sturen op ons WhatsApp-nummer 06 - 14 65 94 67 en een van onze medewerkers zal zo snel mogelijk reageren om u te helpen met uw vraag of verzoek.

Als u liever per e-mail contact met ons opneemt, kunt u ons een e-mail sturen op service@sistoshops.nl. Ons team controleert regelmatig onze inbox en zal uw e-mail snel beantwoorden.

Tenslotte, als u liever direct met een van onze medewerkers wilt chatten, kunt u gebruikmaken van onze live chatdienst op onze website. Deze chat is beschikbaar tijdens onze openingstijden en stelt u in staat om direct met een lid van ons team te communiceren en hulp te krijgen met eventuele vragen of problemen die u heeft.

Kortom, ongeacht uw voorkeursmethode, staan ​​wij klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden tijdens onze openingstijden van 9.00 tot 17.00 uur.

Hoe snel ontvang ik de bestelling?

We streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Voor producten die op voorraad zijn, hanteren we een snelle levertijd, vaak al de volgende dag na het plaatsen van uw bestelling. Dit stelt ons in staat om een snelle en efficiënte service te bieden, zodat u uw producten snel in handen heeft.

Echter, voor producten die een langere levertijd hebben, of die op maat gemaakt moeten worden, kan de levertijd variëren. In dergelijke gevallen wordt de geschatte levertijd duidelijk aangegeven op de productpagina tijdens het bestelproces. Deze informatie helpt u om een weloverwogen beslissing te nemen bij het plaatsen van uw bestelling.

Om u op de hoogte te houden van de verwachte leverdatum, sturen we regelmatig updates per e-mail. Deze e-mails bevatten informatie over de voortgang van uw bestelling en eventuele wijzigingen in de geschatte levertijd. Op deze manier blijft u goed geïnformeerd over de status van uw bestelling en kunt u zich voorbereiden op de ontvangst ervan.

Ons doel is om een transparante en betrouwbare service te bieden, waarbij we streven naar een snelle levering van uw producten. Mocht u vragen hebben over de levertijd van specifieke producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan ​​altijd klaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden die u heeft over uw bestelling.

Monteren jullie ook de gekochte materialen?

Nee, wij monteren niet op locatie. Wij zijn een leverancier van verschillende materialen zoals plafond- en wandmateriaal, schilderij ophangsystemen, sierlijsten, Luxalon plafonds en nog meer producten. Ons bedrijf richt zich primair op het leveren van hoogwaardige producten aan onze klanten.

Het is belangrijk op te merken dat wij geen monteurs in dienst hebben, en evenmin bemiddelen wij bij montage. Onze expertise ligt voornamelijk in het leveren van kwalitatieve materialen die kunnen worden gebruikt voor diverse bouw- en decoratieve projecten. We zijn trots op onze uitgebreide productcatalogus en ons vermogen om onze klanten te voorzien van hoogwaardige materialen voor hun specifieke behoeften.

Als u hulp nodig heeft bij het monteren van onze producten, raden we u aan om contact op te nemen met een professionele monteur of een gespecialiseerd montagebedrijf. Deze experts hebben de nodige ervaring en kennis om onze producten correct te installeren, zodat u optimaal kunt profiteren van hun functionaliteit en esthetiek.

Ons team staat altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden over onze producten en om u te adviseren over de beste manier om ze te gebruiken voor uw projecten. We streven ernaar om onze klanten te voorzien van uitstekende service en ondersteuning, zelfs als het gaat om zaken zoals montage waarvoor we niet direct verantwoordelijk zijn.

Waarom ontvang ik geen bevestiging in mijn mailbox?

Het kan verschillende redenen hebben waarom u geen bevestiging heeft ontvangen in uw mailbox. Ten eerste kan het zijn dat de e-mail per ongeluk in uw spammap is beland. We raden u aan om deze mappen te controleren om te zien of de bevestiging daar is terechtgekomen. Soms worden legitieme e-mails per abuis als spam gemarkeerd door e-mailfilters, dus het is altijd goed om deze mappen te controleren.

Een andere mogelijke reden is dat er een foutje zit in het ingevulde e-mailadres tijdens het plaatsen van de bestelling. Als het e-mailadres niet correct is ingevoerd, kan de bevestiging niet naar de juiste inbox worden gestuurd. In dat geval krijgen wij ook een melding van de fout in het e-mailadres, en zullen we proberen om contact met u op te nemen om het juiste e-mailadres te verkrijgen en de bevestiging alsnog te versturen.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het opgegeven e-mailadres correct is, zodat u alle relevante informatie met betrekking tot uw bestelling ontvangt. Mocht u nog steeds geen bevestiging hebben ontvangen en u heeft gecontroleerd of de e-mail niet in uw spammap zit, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We zullen dan graag de status van uw bestelling verifiëren en ervoor zorgen dat u de benodigde informatie ontvangt. Ons doel is om een soepele en probleemloze ervaring te bieden voor al onze klanten, inclusief het ontvangen van belangrijke bevestigingen en updates via e-mail

Hoe snel word mijn klacht in behandeling genomen?

Bij ons wordt uw klacht serieus genomen en we streven ernaar om deze zo snel mogelijk te behandelen. Tijdens kantooruren doen we ons uiterste best om binnen een uur te reageren op uw klacht en deze zo snel mogelijk op te lossen. We begrijpen dat een snelle reactie belangrijk is om eventuele problemen snel op te lossen en uw tevredenheid te waarborgen.

Indien u een klacht buiten onze kantooruren meldt, moet u wel even wachten tot de volgende werkdag voor een reactie. We zullen de klacht direct de volgende werkdag oppakken tussen 9.00 en 10.00 uur en streven ernaar om deze zo snel mogelijk te behandelen.

Om ervoor te zorgen dat we uw klacht efficiënt kunnen afhandelen, is het belangrijk om uw telefoonnummer en ordernummer te vermelden bij het indienen van de klacht. Op deze manier kunnen we direct de juiste gegevens erbij pakken en eventuele vragen of problemen snel oplossen.

Ons team staat klaar om naar uw feedback te luisteren en eventuele problemen op te lossen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met onze diensten en producten. We streven naar een hoog niveau van klantenservice en zullen er alles aan doen om uw klacht zo snel en efficiënt mogelijk af te handelen

Zit je met een vraag? Stel hem hier!

Bij Sistoshops staan wij altijd voor je klaar en beantwoorden wij graag al je vragen. Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Of je nu een vraag hebt over je bestelling, productinformatie wilt ontvangen of hulp nodig hebt bij het kiezen van het juiste product, ons team van specialisten helpen je graag verder.

Wij streven ernaar om binnen 24 uur, op werkdagen, contact met je op te nemen.

Dus, waar wacht je nog op? Laat ons weten hoe wij je kunnen helpen en wij gaan direct voor je aan de slag!

Persoonlijke gegevens