OWA Sandila 70/N

Bij Systeemplafondplaat.nl koopt u eenvoudig online de populaire OWA Sandila 70/N.

De OWA Sandila 70/N witte strak geperforeerde plafondplaat heeft een fijne bezanding op het oppervlak. De geluidsabsorptie is redelijk maar de brandwerendheid en vochtbestendigheid zijn uitstekend!

Koop nu snel en eenvoudig online in onze webshop.

4 artikel(en)

4 artikel(en)OWA Sandila 70/N


De Armstrong Optima plafondplaten zijn optimaal in het absorberen van geluid in een ruimte. Door een kern van glaswol nemen de zachtminerale plafondplaten geluid tot 100% op. Dit maakt de Armstrong Optima plafondplaten uitermate geschikt voor ruimtes waar veel geluiden storend kunnen werken, denk bijvoorbeeld aan cafetaria’s en open kantoorruimtes. Voor deze ruimtes zijn de Armstrong Optima plafondplaten ideaal, maar uiteraard kunt u ze op vele andere plekken gebruiken.


De Armstrong Optima plafondplaten zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten, bijvoorbeeld als ML-, inleg- en doorzakplafondplaat. Bovendien beschikken de Armstrong Optima plafondplaten naast goede geluidsabsorberende kwaliteiten ook over een mooi uiterlijk. Zo zijn de witte, vlakke plafondplaten een streling voor oor en oog.


Wilt u ook een geluidsabsorberend systeemplafond, zodat u elkaar beter kunt verstaan? De Armstrong Optima plafondplaten met artikelnummer BP2327M4G zijn via onze webshop te bestellen. Uw online aankoop leveren wij vervolgens binnen 14 dagen bij u af. U hoeft zo niet lang te wachten voordat u optimaal van uw nieuwe systeemplafond kunt genieten.