OWA Harmony

OWA Harmony

OWA Harmony is een plafondplaat met uitgebreide mogelijkheden en online verkrijgbaar bij Systeemplafondplaat.nl.

Multifunctioneel inzetbaar voor diverse ruimtes, brandwerend, vochtbestendig en goede akoestische eigenschappen is wat deze plafondplaat karakteriseert. Naast alle goede eigenschappen heeft de OWA Harmony een glad wit oppervlak met kleine perforaties voor een strakke en fantastische look.

De OWA Harmony plafondplaten zijn, vanwege de uitgebreide mogelijkheden, ideaal voor uiteenlopende situaties.
Voor winkels, sportscholen en kantoorruimtes: de OWA Harmony plafondplaten zijn multifunctioneel inzetbaar.

De diverse uitvoeringen van de OWA Harmony plafondplaten beschikken in verschillende mate over allerlei kwaliteiten. Zo kunt u zelf bepalen wat u belangrijk vindt aan uw nieuwe systeemplafond.

De kwaliteiten van de OWA Harmony plafondplaten hebben betrekking op geluidsabsorptie, vochtbestendigheid en brandklasse.

De kleine perforaties in de OWA Harmony plafondplaten absorberen minimaal 60% van het geluid. Dit getal kan zelfs oplopen tot 75% voor de verdekte uitvoering van de OWA Harmony plafondplaten.

Alle platen beschikken over brandklasse A2 dat zorgt ervoor dat een brand zich niet verder verspreidt. De OWA Harmony plafondplaten zijn daarom ook een veilige oplossing.

Ook op het gebied van vochtbestendigheid zijn de gladde, witte plafondplaten een goede keuze. De OWA Harmony plafondplaten zijn namelijk voor minimaal 90% bestand tegen vocht. Het verdekte model is zelfs tot 95% vochtbestendig!

De OWA Harmony plafondplaten zijn in onze webshop online te bestellen in verschillende kantafwerkingen voor diverse systemen. Zo vindt u ook voor uw systeem de juiste OWA Harmony plafondplaten.

De OWA Harmony is een gladde witte plafondplaat voorzien van kleine perforaties en heeft een wormachtige structuur die in de lengte van de plafondplaat loopt.

Lees meer