Armstrong Ultima+

Toon filteropties
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.


Armstrong Ultima+


Op zoek naar plafondplaten met uitstekende eigenschappen die uw ruimte opwaarderen? In dat geval zijn de Armstrong Ultima+ plafondplaten de platen die u zoekt.


De 19 mm dikke, hardminerale plafondplaten bezitten superieure kwaliteiten op het gebied van geluidsabsorptie, vochtbestendigheid, lichtreflectie en overlangsgeluidsisolatie. Het systeemplafond is tot wel 95% bestand tegen vocht en reflecteert 87% licht in een ruimte. Daarnaast absorberen de Armstrong Ultima+ plafondplaten tot 75% van het geluid en de overlangsgeluidsisolatie heeft een dB-waarde van 18, waardoor omliggende zalen weinig geluidsoverlast ervaren van visite tijdens bezoekuur. Deze goede kwaliteiten maken de Armstrong Ultima+ plafondplaten namelijk uitermate geschikt voor gemeenschappelijke vertrekken van ziekenhuizen, maar ook voor plafonds in scholen zijn de platen een oplossing.


De plafondplaten zijn daarnaast eenvoudig te reinigen. Met behulp van een vochtige doek en verdund schoonmaakmiddel in warm water kunt u de Armstrong Ultima+ plafondplaten in een mum van tijd weer laten glimmen.


Wilt u deze plafondplaten met sublieme kwaliteiten voor in uw ruimtes? De Armstrong Ultima+ plafondplaten met artikelnummer BP7661M4 zijn online te bestellen in onze webshop.


Armstrong Ultima+ plafondplaten koopt u eenvoudig online bij Systeemplafondplaat.nl.

Deze duurzame plafondplaat heeft een hoge lichtreflectie en zorgt voor de juiste geluidsabsorptie. De Armstrong Ultima+ is door zijn helder blauwwitte kleur inzetbaar voor meerdere ruimtes, waar gebruik van indirecte verlichting en akoestiek een pre is.

Bestel bij systeemplafondplaat de Armstrong Ultima+ en betaal altijd in een veilige omgeving.