Armstrong Plain

Toon filteropties

3 Items

3 Items

Heeft u toch nog vragen?

Jolanda staat voor u klaar!

ma t/m vrij (9.00-17.00 uur)

Altijd binnen 1 uur antwoord.Armstrong Plain


De Armstrong Plain plafondplaten zijn de plafondplaten die rekening houden met uw budget. Tegen een klein prijsje beschikt u zo over een eigentijds wit systeemplafond met een strakke, egale oppervlaktestructuur. De ongeperforeerde plafondplaten zijn niet alleen goed betaalbaar, maar bezitten ook goede kwaliteiten.


Dit zijn eigenschappen op het gebied van vochtbestendigheid en lichtreflectie. De Armstrong Plain plafondplaten hebben een hoge lichtreflectie van 87% waardoor u energie kunt besparen. Dat scheelt opnieuw in de portemonnee. Deze eigenschap maken de plafondplaten uitermate geschikt voor ruimtes met indirect licht of vloerverlichting. Bovendien zijn de Armstrong Plain plafondplaten tot 95% vochtbestendig. Schimmels, bacteriën of micro-organismen maken zo geen kans.


Nieuwsgierig geworden naar de plafondplaten die rekening houden met uw kleine budget? De Armstrong Plain plafondplaten zijn in onze webshop verkrijgbaar als inleg- of doorzakplaat. Na uw online bestelling kunt u de plafondplaten binnen maximaal twee weken verwachten op het door u opgegeven adres. Wel zo prettig!


Een eigentijdse witte plafondplaat koopt u eenvoudig online bij Systeemplafondplaat.nl.

De Armstrong Plain heeft een strakke egale oppervlakte structuur, en ongeperforeerd waardoor u gegarandeerd een hoge lichtreflectie heeft. Deze plafondplaat is zeer geschikt voor ruimtes waarbij gebruik gemaakt wordt van indirecte verlichting en vloerverlichting.

Koop snel en eenvoudig online in onze webshop!