Armstrong Perla

Toon filteropties

3 Items

3 Items

Heeft u toch nog vragen?

Jolanda staat voor u klaar!

ma t/m vrij (9.00-17.00 uur)

Altijd binnen 1 uur antwoord.Armstrong Perla


Wilt u ook een plafond dat extra lang wit blijft? De Armstrong Perla plafondplaten bieden een oplossing.


Door het ontbreken van filterwerking blijven de Armstrong Perla plafondplaten langer wit dan andere platen. Zo kunt u nog optimaler genieten van uw strakke, hardminerale systeemplafond.


De Armstrong Perla plafondplaten beschikken ook over andere uitstekende kenmerken waardoor de platen een goede keuze zijn voor uw plafond . Zo absorberen de plafondplaten tot 65% geluid in een ruimte en reflecteren ze tot wel 86% van het licht. De platen zijn daarnaast tot 95% bestand tegen luchtvochtigheid en bieden tot 30 minuten weerstand tegen brand onder beton, hout en staaldak. De vele uitstekende eigenschappen maken de Armstrong Perla plafondplaten geschikt voor uiteenlopende situaties. Denk bijvoorbeeld aan kantoorruimtes, warenhuizen en horecagelegenheden.


De witte Armstrong Perla plafondplaten met artikelnummer BP2801M4 zijn online te bestellen. In onze webshop kunt u de Armstrong Perla kopen als microlook-, inleg- en doorzakplaat. Na het plaatsen van de bestelling leveren wij uw aankoop binnen 1 of 2 weken bij u af. Zo kunt u snel aan de slag met het monteren van de Armstrong Perla plafondplaten. Wel zo fijn.


Deze super strakke met vlies afgewerkte plafondtegel is ontzettend trendy! 

Wij hebben online voor u de Armstrong Perla, een duurzame plafond tegel met een hoge lichtreflectie en de juiste balans tussen overlangsgeluidisolatie en geluidsabsorptie. De Armstrong Perla is ideaal voor bibliotheken en taalruimtes, werken en leren wordt verbeterd door de juiste balans in de lichtreflectie.

Koop nu snel en eenvoudig online in onze webshop.