4 artikel(en)

4 artikel(en)Armstrong Fine Fissured

Armstrong Fine Fissured is een plafondplaat met een glad oppervlak en is voorzien van een richtingloze geperforeerde structuur. Dankzij deze neutrale uitstraling leveren de Armstrong Fine Fissured plafondplaten een redelijke geluidsabsorptie van 60%.

De Armstrong Fine Fissured plafondtegel is verkrijgbaar als vlakke inleg plafondplaat ten behoeve van een 24 mm systeem en als doorzak plafondplaat.

Door de verschillende soorten en maten is er altijd wel een oplossing mogelijk met de Fine Fissured plafondplaat van Armstrong.

DeArmstrong Fine Fissured biedt een goede oplossing voor akoestiek en geluidsabsorptie. De Armstrong Fine Fissured plafondplaten worden over het algemeen gebruikt in de winkelketen van AH. 

De brandwerendheid van de Armstrong Fine Fissured is 60 minuten onder (cellen)beton bekend onder brandklasse A2. Het brandgedrag is mede afhankelijk van de constructie van het systeemplafond.

Systeemplafondplaat.nl is de specialist op het gebied van plafondplaten voor in uw systeemplafond. Armstrong Fine Fissured hebben wij standaard in ons assortiment in de afmeting 600x600mm en 600x1200mm.