AMFAMF plafondplaten

In onze webshop Systeemplafondplaat.nl koopt u gemakkelijk en snel AMF plafondplaten online. Deze in Duitsland geproduceerde plafondplaten zijn gemaakt van bio-oplosbare minerale wol, perliet, klei en zetmeel en zijn derhalve gebaseerd op natuurlijke grondstoffen, ook wel hardmineraal genoemd. Echte kwaliteit dus!

Doordat de AMF plafondplaten zeer functionele eigenschappen hebben zoals brandwerendheid en vochtbestendigheid, kunt u ze gebruiken in uiteenlopende situaties.
Denk bijvoorbeeld aan vergaderzalen en klaslokalen. AMF plafondplaten bestellen? Kijk gerust eens rond in onze webshop.

Komt u er niet uit, dan staan wij klaar voor advies!

AMF plafondplaten kopen

AMF plafondplaten beschikken over diverse kenmerken waardoor ze voor uiteenlopende situaties geschikt zijn. Zo zijn er plafondplaten waarbij rekening is gehouden met de akoestiek, hygiëne en brandveiligheid.

Ideaal voor bijvoorbeeld keukens waarbij hygiëne voorop staat en brand sneller voorkomt.

Eigenschappen van AMF plafondplaten

Wij van Systeemplafondplaat.nl hebben voor u een overzicht samengesteld waarin wij de plus- en minpunten van AMF plafondplaten per eigenschap uitgebreid toelichten.

Dat stelt u in staat om een onderbouwde keuze te maken welke plafondplaat voor uw situatie het meest geschikt is. Uiteraard kunt u de AMF plafondplaten met deze eigenschappen online bestellen in onze webshop.

 • Akoestiek
 • Hygiëne
 • Brandveiligheid
 • Designs
 • Vochtbestendigheid

 • Akoestiek

  AMF Thermatex Alpha modellen zijn bij uitstek de plafondplaten die geluiden absorberen en isoleren. Deze plafondplaten vergroten de verstaanbaarheid, maar verkleinen de galm.

  Hierdoor toveren zij met hun gladde oppervlakken klaslokalen, gangen en kantoren om tot ruimtes waar met elkaar in alle rust overlegd kan worden.

  Hygiëne

  Voor het herstel van patiënten in zorg-, gezondheids - en ziekenhuisinstellingen zijn rust en hygiëne twee belangrijke succesfactoren.

  De AMF Thermatex Thermaclean plafondplaten zijn door hun goede afneembare eigenschappen zeer geschikt voor omgevingen waar hygiëne van levensbelang is.

  Daarnaast heeft de AMF Thermatex Thermaclean plafondplaat ook nog eens zeer geluidsabsorberende eigenschappen.
  Dat versnelt niet alleen het herstelproces van patiënten, maar zorgt ook nog eens voor beduidend meer werkplezier.

  Kiest u ervoor om deze AMF plafondplaat te bestellen, dan kiest u ook nog eens voor een plafondplaat met een mooi design.

  Brandveiligheid

  Naast akoestiek en hygiëne, is AMF ook expert op het gebied van brandwerende plafonds.

  Deze plafondplaten hebben succesvol verschillende brandtesten doorstaan en voldoen aan alle geldende Europese eisen. Dat zorgt ervoor dat de plafondplaten van AMF minimaal 30 tot wel 120 minuten brandvertragend kunnen werken mits u voldoet aan een aantal brandwerende eisen.

  Door de AMF plafondplaten in onze webshop te bestellen profiteert u van een betrouwbaar kwaliteitsproduct. Natuurlijk moet u wel altijd zo vroeg mogelijk beginnen met blussen van de brand.

  Designs

  De eigentijdse uitstraling van uw pand doortrekken in het interieur? Dat kan met de Thermatex plafondplaten van AMF.

  Van bedrukte, gestanste of geboorde oppervlakken en 3D-effecten op verschillende niveaus tot gekleurde modellen en types van diverse formaten. U kunt het zo gek niet bedenken; alles is mogelijk!

  AMF plafondplaten zijn tijdloos mooi, functioneel en innovatief. Als er maar weinig oppervlakte in een ruimte beschikbaar is voor het aanbrengen van geluidsabsorberende elementen, dan zijn plafondeilanden, baffles en wandabsorbers een handige oplossing. Deze plafondplaten kunnen eenvoudig worden geplaatst en geven ruimtes een extra toevoeging.

  Ook voor uw interieur kunt u in de webshop van Systeemplafondplaat.nl de perfecte AMF designplafondplaten kopen.

  Vochtbestendigheid

  In onder andere zorginstellingen zijn vaak veel mensen aanwezig en worden er verschillende activiteiten uitgevoerd. Deze twee punten kunnen zorgen voor een hoge luchtvochtigheid, waardoor het van belang is om plafondplaten te hebben die vochtbestendig zijn.

  De systeemplafondplaten van AMF kunnen tot wel 95% vocht opnemen waardoor de luchtvochtigheid in uw ruimtes weer aangenaam wordt.

  Lees meer