AMF Thermatex Thermaclean

Bij Systeemplafondplaat.nl koopt u eenvoudig online plafondplaten die uitermate geschikt zijn voor hygiënische ruimtes.

AMF Thermatex Thermaclean is een minerale vezelplaat die een toplaag heeft van gelamineerde afwasbare witte vinylfolie. Door deze toplaag is de plafondplaat eenvoudig te reinigen en ideaal voor een ruimte waarin hygiëne een pre is.

Bestel nu snel en eenvoudig online in onze webshop.

2 artikel(en)

2 artikel(en)AMF Thermatex Thermaclean


In een ziekenhuis of tandartspraktijk heeft hygiëne de hoogste prioriteit. Voor dit soort ruimtes is het van groot belang dat ook het plafond gemakkelijk is schoon te maken. De AMF Thermatex Thermaclean plafondplaten bieden een uitkomst.


De minerale vezelplaten zijn voorzien van een gelamineerd afwasbaar wit vinylfolie. Het vinylfolie zorgt ervoor dat de plafondplaten gemakkelijk met een droge doek kunnen worden schoongemaakt. Zo blijven ruimtes hygiënisch schoon en hebben bacteriën geen kans zich te verspreiden.


AMF Thermatex Thermaclean plafondplaten kunt u online kopen in onze webshop. U hoeft niet lang te wachten voordat u met het plaatsen van deze hygiënische plafondplaten kunt beginnen. Uw bestelling wordt namelijk binnen 1 á 2 weken bij u afgeleverd. Op die manier kunt u op tijd ruimte inplannen in uw agenda voor het plaatsen van de platen en hoeft het behandelingen of operaties niet te dwarsbomen.