9 artikel(en)

9 artikel(en)Rockfon Royal

De naam zegt het al: de Rockfon Royal plafondplaten zijn van hoge kwaliteit. Zo beschikken de Rockfon Royal plafondplaten over een uitstekende akoestiek waardoor ze tot wel 90% geluid absorberen.

Een gesprek blijft hierdoor binnen vier muren en een plafond; wel zo fijn als het te voeren gesprek een onderonsje moet blijven.

Deze optimale geluidsabsorptie zorgt ervoor dat de plafondplaat de ideale oplossing is voor plafonds in een dokterspraktijk of in een spreekkamer waar veel vertrouwelijke gesprekken worden gevoerd. Maar ook in bijvoorbeeld winkels, waar juist heel erg veel geluid is, is een optimale geluidsabsorptie prettig.

De zachtminerale Rockfon Royal plafondplaten zijn gemaakt uit steenwol en afgewerkt met een witte strakke minerale vlieslaag. Uw ruimte krijgt daardoor een koninklijk uiterlijk.

Bovendien zorgt de steenwol in de Rockfon Royal plafondplaat ervoor dat brand geen kans krijgt ; dit type plafondplaat heeft namelijk de hoogste brandklasse van A1.

Verder bevat de steenwol geen enkel voedingselement, waardoor micro-organismen zoals bacteriën zich niet kunnen nestelen in uw systeemplafond. Wel zo prettig!

Kortom; met al deze positieve eigenschappen is de de Rockfon Royal met recht de koning onder de plafondplaten.