Rockfon Color-all Greens / Groen

Rockfon's Groene Plafondpanelen: Sage, Mint, Eucalyptus en Seewead - Duurzaamheid en Stijl in Harmonie

 

Op zoek naar milieuvriendelijke, stijlvolle en prestatiegerichte plafondoplossingen? De groene collectie van Rockfon, bestaande uit Sage, Mint, Eucalyptus en Seaweed plafondpanelen, is de perfecte keuze voor elke groene bouw- en designliefhebber.

Natuurlijke Schoonheid en Esthetiek

Deze groene reeks panelen, geïnspireerd door de natuur, brengt de schoonheid van het buitenleven naar binnen. Van het serene en kalme groen van Sage en Mint tot het levendige en dynamische groen van Eucalyptus en Seaweed, deze panelen brengen een vleugje natuur in uw ruimtes, stimuleren het welzijn en verbeteren de esthetiek.

Uitmuntende Akoestische Prestaties

Net als alle Rockfon-producten, leveren de Sage, Mint, Eucalyptus en Seaweed plafondpanelen met akoestische prestaties. Ze helpen bij het creëren van een rustige en productieve omgeving door het minimaliseren van achtergrondgeluid en het verbeteren van de geluidskwaliteit.

Milieuvriendelijk en Duurzaam

Alle Rockfon-panelen, inclusief Sage, Mint, Eucalyptus en Seaweed, zijn gemaakt van gerecyclede materialen, wat overeenkomt met hun eco-vriendelijkheid. Bovendien zijn ze ontworpen voor een lange levensduur, wat leidt tot minder verspilling en vervanging op lange termijn.

Gemakkelijke Installatie en Onderhoud

Rockfon plafondpanelen zijn ontworpen voor eenvoudige installatie en onderhoud. Ze zijn lichtgewicht, gemakkelijk te vervoeren en te installeren, wat tijd en kosten besparen. Bovendien zijn ze vuilafstotend en gemakkelijk schoon te maken, wat toevoegt aan hun duurzaamheid en lange levensduur.

Veilig en Gezond

Naast hun schoonheid en functionaliteit voldoen de Rockfon-panelen ook aan de hoogste veiligheidsnormen. Ze zijn brandveilig en bevatten geen aanvullende stoffen, wat een gezondere binnenluchtkwaliteit toevoegt.

In het kort bieden Rockfon's Sage, Mint, Eucalyptus en Seaweed plafondpanelen een harmonieuze mix van esthetiek, visuele prestaties, duurzaamheid en veiligheid. Of u nu een groen kantoor, een milieuvriendelijke school of een duurzaam huis richt, deze panelen zijn een uitstekende keuze. Breng de schoonheid van de natuur in uw ruimtes met de groene plafondpanelen van Rockfon.

 

Lees meer