Rockfon Color-all Blues / Blauw

Rockfon's Blauwe Plafondpanelen: Fresh, Space, Azure en Storm - Waar Design en Functionaliteit Samenkomen

Als u op zoek bent naar stijlvolle, functionele en duurzame plafondoplossingen, dan zijn de blauwe plafondpanelen van Rockfon - Fresh, Space, Azure en Storm - precies wat u nodig heeft.

Prachtige Blauwe Tinten

De blauwe panelen van Rockfon komen in een reeks van inspirerende tinten. Of u nu kiest voor het lichte en levendige Fresh, het diepe en rustgevende Space, het verwarrende en uitnodigende Azure, of het donkere en gedurfde Storm, deze panelen brengen een unieke, creatieve touch in uw ruimtes.

Uitmuntende Akoestische Prestaties

Deze panelen zijn ontworpen om gecertificeerde akoestische prestaties te leveren. Ze helpen om geluidsoverlast te verminderen en een comfortabele, rustige omgeving te creëren die bijdraagt ​​aan productiviteit en welzijn.

Duurzaam en Eco-vriendelijk

Net als alle Rockfon-producten, zijn de Fresh, Space, Azure en Storm plafondpanelen gemaakt van gerecyclede materialen, wat een milieuvriendelijke keuze maakt voor uw bouwproject. Ze zijn bedacht om lang mee te gaan, wat veroorzaakt in minder verspilling en een langdurige levensduur.

Eenvoudige Installatie en Onderhoud

Deze panelen zijn ontworpen voor eenvoudige installatie en onderhoud. Ze zijn lichtgewicht en gemakkelijk te vervoeren, waardoor de installatie snel en eenvoudig is. Ze zijn ook vuilafstotend en gemakkelijk te reinigen, wat toevoegt aan hun duurzaamheid en aantrekkelijke uitstraling.

Veiligheid en Gezondheid

De Rockfon Fresh, Space, Azure en Storm plafondpanelen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Ze zijn brandveilig en bevatten geen bewegende stoffen, wat zorgt voor een veilige en gezonde binnenomgeving.

Kortom, de blauwe plafondpanelen van Rockfon - Fresh, Space, Azure en Storm - bieden een prachtige combinatie van esthetiek, akoestische prestaties, duurzaamheid en veiligheid. Ze zijn de perfecte keuze voor elke ruimte waar design, functionaliteit en duurzaamheid belangrijk zijn. Voeg een exclusief blauw toe aan uw plafondsystemen met de blauwe plafondpanelen van Rockfon.
Lees meer