Armstrong Ultima+ OP

Toon filteropties

3 Items

3 Items

Heeft u toch nog vragen?

Jolanda staat voor u klaar!

ma t/m vrij (9.00-17.00 uur)

Altijd binnen 1 uur antwoord.Armstrong Ultima+ OP


Zoals de naam al verraadt zijn deze plafondplaten van Armstrong op verschillende gebieden ‘ultiem’.


Deze gebieden hebben betrekking op brandwerendheid, lichtreflectie, overlangsgeluidsisolatie, vochtbestendigheid en geluidsabsorptie. De Armstrong Ultima+ OP plafondplaten absorberen tot 70% geluid, zijn tot 90 minuten brandwerend, reflecteren tot 87% licht in een ruimte en zijn voor 95% vochtbestendig.


Bovenal blinken de hardminerale plafondplaten uit in het isoleren van overlangsgeluid. Overlangsgeluidsisolatie zorgt ervoor dat geluid binnen een ruimte blijft, zodat andere zalen daarvan geen hinder ondervinden. De Armstrong Ultima+ Op plafondplaten hebben een overlangsgeluidsisolatiewaarde van  36 decibel. Zo zijn omringende ruimtes optimaal beschermd tegen mogelijke geluidsoverlast. Dat is wel zo prettig als u een rustig gesprek met een patiënt wil voeren.


De Armstrong Ultima+ OP plafondplaten lenen zich namelijk uitstekend voor zalen in ziekenhuizen. Aangezien de plafondplaten in verschillende afmetingen te bestellen zijn, zijn de Armstrong Ultima+ OP plafondplaten niet alleen in ziekenhuizen, maar eigenlijk voor bijna iedere situatie te gebruiken.


Bovendien maken de scherpe inkoopprijzen de hardminerale Armstrong Ultima+ OP plafondplaten nog interessanter. Nieuwsgierig geworden naar de strakke plafondplaten met ultieme prestaties? Kijk snel in onze webshop waar u de Armstrong Ultima+ OP plafondplaten met artikelnummer BP7682M4 online kunt bestellen als inleg- of doorzakplaat.


Armstrong Ultima+ OP is een hardminerale plafondplaat en online verkrijgbaar bij Systeemplafondplaat.nl.

Een plafondplaat die veel verschillende eigenschappen heeft en daarmee Ultiem is in zijn soort! De Armstrong Ultima+ OP is leverbaar in verschillende afmetingen en op veel plaatsen toepasbaar.

Koop snel en eenvoudig online in onze webshop.