Armstrong Sierra OP

Toon filteropties

3 Items

3 Items

Heeft u toch nog vragen?

Jolanda staat voor u klaar!

ma t/m vrij (9.00-17.00 uur)

Altijd binnen 1 uur antwoord.Armstrong Sierra OP

De hardminerale Armstrong Sierra OP plafondplaten hebben een goede geluidsdemping en een hoge lichtreflectie. Dat maakt deze plafondplaten uitermate geschikt voor klaslokalen en kantoorruimtes.

De strak afgewerkte witte laag zorgt ervoor dat de Armstrong Sierra OP ook esthetisch gezien een logische keuze is. Tel daarbij op dat de plafondplaat onder beton tot 90 minuten brandvertragend werkt en de Armstrong Sierra OP blijkt de juiste keuze te zijn.

De perfecte plafondplaat als u op zoek bent naar een keurig ogende en veilige optie.

Op Systeemplafondplaat.nl kunt u terecht voor het kopen en bestellen van de Armstrong Sierra OP plafondplaten.

Door de reflecterende en geluiddempende eigenschappen van deze plafondplaten zijn zij multifunctioneel inzetbaar; of u de plaat nu aanbrengt in klaslokalen, in vergaderzalen of kantoorruimtes: deze Armstrong Sierra OP is in alle gevallen een goede keuze.

Neem daarom snel een kijkje in onze webshop, waar u naast de Armstrong Sierra OP plafondplaat nog een heel assortiment Armstrong plafondplaten kunt vinden.

Bij Systeemplafondplaat.nl bestelt u eenvoudig online uw Armstrong Sierra OP plafondplaten.

Door de hoge lichtreflectie en de juiste geluidsabsorptie is deze plafondplaat uitermate geschikt voor klaslokalen en kantoorruimtes. De Armstrong Sierra OP is een hardminerale plafondplaat die afgewerkt is met een strakke witte laag, de plafondplaat die door al zijn eigenschappen inzetbaar is voor meerdere ruimtes!

Bestel snel de Armstrong Sierra OP online in onze webshop.