Armstrong Sahara

Toon filteropties

3 Items

3 Items

Heeft u toch nog vragen?

Jolanda staat voor u klaar!

ma t/m vrij (9.00-17.00 uur)

Altijd binnen 1 uur antwoord.Armstrong Sahara

Door de fijne korrelstructuur van de Armstrong Sahara plafondplaten kunt u uw interieur een strakke, maar ook robuuste uitstraling geven.

De oppervlakte van de Armstrong Sahara plafondplaten zijn voorzien van een fijne, witte zandlaag. Hierdoor lijkt het alsof de plafondplaten zijn gestuct.

De oppervlaktestructuur van de plafondplaat is voorzien van minuscule gaatjes die geluiden uit de omgeving kunnen absorberen. Dat zorgt ervoor dat men elkaar beter kan verstaan dan wanneer er geen gaatjes zijn aangebracht. De Armstrong Sahara neemt de galm namelijk weg tot 60%.

Deze plafondplaten zijn verkrijgbaar in een ongeperforeerde en geperforeerde uitvoering. De geperforeerde uitvoering heeft gaatjes waardoor de geluidsabsorptie vele malen hoger is dan bij een ongeperforeerde plafondplaat. Bovendien beschermen deze plafondplaten van Armstrong Sahara tegen overlangsgeluid, zodat u zeker weet dat de buren niet met uw gesprek mee kunnen luisteren.

De Armstrong Sahara plafondplaten kunt u eenvoudig in onze webshop terugvinden.

Middels deze link Armstrong artikelcodes komt u rechtstreeks op onze pagina met de artikelcodes van de meeste Armstrong plafondplaten. Deze artikelcodes staan over het algemeen op de achterkant van de plafondplaat afgedrukt waardoor u vrij snel en eenvoudig de juiste plafondplaat kunt bestellen.

De populaire Armstrong Sahara plafondplaten haalt u natuurlijk bij systeemplafondplaat.nl.

De Sahara van Armstrong is een hard minerale plaat met een prachtige witte korrelstructuur, het is een duurzame plaat en zorgt voor een goede akoestische absorptie. Had u eerst de Armstrong Dune of Dune plus? Deze is vervangen voor de Armstrong Sahara.

Doordat wij een uitgebreid online assortiment hebben, kunt u bij ons kiezen uit veel verschillende maten en de keuze uit doorzak, inleg of verdekte Sahara plafondplaten. U besteld snel en eenvoudig de hoeveelheid die u nodig heeft online in onze webshop.