• Specialist in plafondplaten
  • Gratis in NL v/a € 895.00
  • 24-uurs levering
  • Eenvoudig te monteren
  • Klantenservice van 9:00-17:00

Armstrong Parafon Hygien

Armstrong Parafon Hygien is de plafondplaat voor ruimtes die hygiëne voorschriften hebben, koopt u eenvoudig online bij Systeemplafondplaat.nl.

Armstrong heeft een plafondplaat ontwikkeld die geschikt is voor ruimtes waarbij hygiëne een hoge eis is, De Armstrong Parafon Hygien. U kunt uw plafond reinigen met een hogedrukreiniger (max. 80 bar), Parafon Hygien is ideaal voor gezondheidscentra en keukens.

Koop nu snel en eenvoudig in onze webshop en u betaald bij ons altijd in een veilige omgeving.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.


Armstrong Parafon Hygien


Zoals de naam al verraadt, houden deze plafondplaten van Armstrong rekening met hygiëne. De Armstrong Parafon Hygien plafondplaten zijn gecertificeerd met het label ISO 5 cleanroom. Zo weet u zeker dat u de plafondplaten kunt toepassen in keukens, cleanrooms en medische vertrekken.


De hoge geluidsabsorptie van 95% helpt daarnaast het gerammel met pannen en borden te verminderen. Keukenpersoneel kan daardoor beter met elkaar communiceren over de te bereiden gerechten, zonder te hoeven schreeuwen.


Bij de productie van de plafondplaten is bovendien rekening gehouden met het feit dat de Armstrong Parafon Hygien plafondplaten gemakkelijk te reinigen moeten zijn. U wilt immers niet dat spetters vastkoeken. Dat is voor de Armstrong Parafon plafondplaten geen punt. De strakke, witte en egale plafondplaten zijn eenvoudig schoon te maken met een hogedrukreiniger, de platen kunnen namelijk wel tegen een stootje. U kunt op die manier lang genieten van een stralend wit plafond.


Om nog langer te kunnen genieten van uw nieuwe systeemplafond adviseren wij om de plafondplaten in een corrosiewerend systeem te plaatsen. Tijdens het monteren kunt u gebruik maken van speciale opwaaiclips. Deze clips houden de plafondplaten beter op de plaats als u de platen schoonmaakt met de hogedrukreiniger.


Kortom, wilt u ook een systeemplafond waarbij hygiëne gewaarborgd is? Kijk dan snel in onze webshop waar u de Armstrong Parafon Hygien plafondplaten als inlegpaneel in de afmetingen 600x600mm of 600x1200x online kunt bestellen. Bovendien krijgt u bij aanschaf van deze plafondplaten 15 jaar fabrieksgarantie. Dat is helemaal mooi meegenomen!