• Specialist in plafondplaten
  • Gratis in NL v/a € 895.00
  • 24-uurs levering
  • Eenvoudig te monteren
  • Klantenservice van 9:00-17:00

Armstrong Optima

Armstrong Optima platen koopt u natuurlijk bij systeemplafondplaat.nl.

Ideaal voor ruimtes waar teveel geluid storend kan zijn, de Armstrong Optima heeft een geluidsabsorptie van 100%! Dit komt doordat het zachtminerale platen zijn met een kern van glaswol.

Koop snel en eenvoudig online in onze webshop!

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.


Armstrong Optima


De Armstrong Optima plafondplaten zijn optimaal in het absorberen van geluid in een ruimte.


Door een kern van glaswol nemen de zachtminerale plafondplaten geluid tot 100% op. Dit maakt de Armstrong Optima plafondplaten uitermate geschikt voor ruimtes waar veel geluiden storend kunnen werken, denk bijvoorbeeld aan cafetaria’s en open kantoorruimtes. Voor deze ruimtes zijn de Armstrong Optima plafondplaten ideaal, maar uiteraard kunt u ze op vele andere plekken gebruiken.


De Armstrong Optima plafondplaten zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten, bijvoorbeeld als ML-, inleg- en doorzakplafondplaat. Bovendien beschikken de Armstrong Optima plafondplaten naast goede geluidsabsorberende kwaliteiten ook over een mooi uiterlijk. Zo zijn de witte, vlakke plafondplaten een streling voor oor en oog.


Wilt u ook een geluidabsorberend systeemplafond, zodat u elkaar beter kunt verstaan? De Armstrong Optima plafondplaten met artikelnummer BP2327M4G zijn via onze webshop te bestellen. Uw online aankoop leveren wij vervolgens binnen 14 dagen bij u af. U hoeft zo niet lang te wachten voordat u optimaal van uw nieuwe systeemplafond kunt genieten.