Armstrong Feria

Toon filteropties

3 Items

3 Items

Heeft u toch nog vragen?

Jolanda staat voor u klaar!

ma t/m vrij (9.00-17.00 uur)

Altijd binnen 1 uur antwoord.Armstrong Feria

Vanwege de populariteit van de Armstrong Feria heeft Systeemplafondplaat.nl dit type plafondplaat altijd op voorraad. Hierdoor heeft u uw aankoop snel in huis en kunt u direct aan de slag met uw klus.

Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat de Armstrong Feria plafondplaten zijn uitverkocht, dan hoeft u alsnog niet lang te wachten op een levering. Wij krijgen wekelijks nieuwe aanvoer van Armstrong plafondplaten binnen en kunnen daarom een snelle levering blijven garanderen.

Deze variant van de Armstrong productielijn is bovendien voorzien van een oppervlakte met een fijne korrelstructuur, waardoor de plafondplaat gestuct lijkt. Doordat de ontwerpers in het oppervlak kleine gaatjes hebben aangebracht, neemt de Armstrong Feria tot wel 50% van het geluid in een ruimte op.
Zo kunt u rustig werken en bent u verzekerd van producten van hoogstaande kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

De Armstrong Feria systeemplafondplaten zijn leverbaar en verkrijgbaar als vlakke inleg plafondplaat en als luxe doorzak plafondplaat voor in een 24 mm systeem. Zie onderstaande uitvoeringen:

  • Armstrong Feria 600x600x15 mm inleg
  • Armstrong Feria 600x1200x15 mm inleg
  • Armstrong Feria 600x600x15 mm doorzak 24 mm systeem
  • Door deze diversiteit aan verschillende uitvoeringen van de Armstrong Feria plafondplaten is er ook voor uw ruimte een goede oplossing. Neem daarom snel een kijkje in onze webshop.

    Bij systeemplafondplaat.nl koop u eenvoudig online de Armstrong Feria plafondplaat.

    Een plafondplaat die tot wel 90% bestand is tegen vocht, en daarnaast ook nog een hoge lichtreflectie heeft. De Armstrong Feria is een duurzame plafondplaat die 100% recyclebaar is!

    Koop nu snel en eenvoudig online in onze webshop.