Armstrong Cortega

Toon filteropties
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.


Armstrong Cortega

Ook de Armstrong Cortega plafondplaten koopt u gemakkelijk en snel online op Systeemplafondplaat.nl.

De Armstrong Cortega plafondplaten zijn gemaakt van hardmineraal en afgewerkt met witte latex, waardoor uw plafond een strakke uitstraling krijgt. De Armstrong Cortega heeft een variatie aan perforaties en structuren als afwerking.

Met Armstrong kiest u hoe dan ook voor een milieuvriendelijk product. Armstrong plafondplaten zijn namelijk gemaakt van biologisch oplosbare minerale wol, perliet, natuurlijk stijfsel, klei en gerecycleerd papier en tegels.

Geluidsabsorptie Armstrong Cortega plafondplaten

De Armstrong Cortega plafondplaten kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet. In deze plafondplaten zitten namelijk open structuren en gaatjes, die ervoor zorgen dat geluiden tot wel 55% worden geabsorbeerd. Ideaal als u rustig wilt studeren of aan het werk wilt.

De Armstrong Cortega plafondplaten zijn online verkrijgbaar in twee afmetingen, namelijk Armstrong Cortega 600x600 mm en de Armstrong Cortega 600x1200 mm inleg.
Als doorzakpaneel in een 24 mm systeem is de Armstrong Cortega 600x600x15 mm in doorzak leverbaar. Interesse? Kijk gerust eens rond in onze webshop.

Deze hardminerale plafondplaten zijn door hun goede prijs-kwaliteit verhouding zeker het overwegen waard.
Voor meer informatie kunt u altijd telefonisch of online contact met ons opnemen. Dan helpen wij u graag verder met het maken van de juiste beslissing.

Middels deze link Armstrong artikelcodes komt u rechtstreeks op onze pagina met de artikelcodes van de meeste Armstrong plafondplaten. Deze artikelcodes staan over het algemeen op de achterkant van de plafondplaat afgedrukt waardoor u vrij snel en eenvoudig de juiste plafondplaat kunt bestellen.

Armstrong Cortega plafondplaten koopt u eenvoudig online bij Systeemplafondplaat.nl.

Deze hardminerale plafondplaten hebben een strakke uitstraling doordat de plafondplaten zijn afgewerkt met witte latex. 

Koop snel en eenvoudig online in onze webshop.