Armstrong Colortone Dune Plus

Armstrong Colortone Dune Plus plafondplaten koopt u eenvoudig online bij systeemplafondplaat.nl.

De Armstrong Colortone Dune Plus heeft een fijne zandkorrelige oppervlakte en is leverbaar in drie kleuren; Carrara. Platinum en Blue Mountain.

Koop nu snel en eenvoudig online in onze webshop.

 

12 artikel(en)

12 artikel(en)Armstrong Colortone Dune Plus


De Armstrong Colortone Dune Plus plafondplaten zijn uniek door het fijne, zandkorrelige oppervlak en de kleuren. Het zandkorrelige oppervlak is verkrijgbaar in de kleuren Carrara, Platinum en Blue Mountain.


Naast het bijzondere uiterlijk beschikken de Armstrong Colortone Dune Plus plafondplaten over andere zeldzame kwaliteiten. Op het oppervlak van de plafondplaten zijn microperforaties aangebracht. Deze kleine gaatjes absorberen tot 55% van het geluid in een ruimte. Ook isoleren de Armstrong Colortone Dune Plus plafondplaten overlangsgeluid tot 35 decibel. Buren hebben zo geen last van bijvoorbeeld discussies die u met uw collega’s voert. De 15 mm dikke plafondplaten lenen zich daardoor goed voor vergaderruimtes.


Andere uitstekende eigenschappen van de Armstrong Colortone Dune Plus plafondplaten betreffen de vochtbestendigheid en brandwerendheid. De plafondplaten zijn tot 95% bestand tegen vocht en hebben brandklasse A2, zodat u en uw collega’s beter beschermd zijn  op het moment dat er brand uitbreekt.


Wilt u ook een systeemplafond met een leuke kleur? U kunt de Armstrong Colortone Dune Plus plafondplaten online bestellen als inleg-, doorzak- of microlook plaat. Na het bestellen van de plafondplaten in onze webshop leveren wij uw aankoop binnen 14 dagen. Lang wachten hoeft daarom niet.