Armstrong Casa

Toon filteropties

3 Items

3 Items

Heeft u toch nog vragen?

Jolanda staat voor u klaar!

ma t/m vrij (9.00-17.00 uur)

Altijd binnen 1 uur antwoord.Armstrong Casa


Bent u op zoek naar plafondplaten die uitmuntende eigenschappen bezitten? De hardminerale Armstrong Casa plafondplaten bieden een uitkomst. Ze zijn gegarandeerd bestand tegen doorzakken en zijn tot 95% vochtbestendig. Daarnaast beschikken de Armstrong Casa plafondplaten over nog meer voordelen. Zo bezitten ze brandklasse A2 en absorberen ze tot 55% geluid.


Uiteraard is het prettig als de mensen in een naastgelegen ruimte niet kunnen meeluisteren met een vertrouwelijke bespreking. De Armstrong Casa plafondplaten isoleren overlangsgeluid. Naastgelegen ruimtes ondervinden op die manier geen hinder van de gesprekken die u voert en kunnen ze bovendien niet volgen. De voordelen maken de Armstrong Casa plafondplaten geschikt voor klaslokalen, kantoren en overige bedrijfsgebouwen. In deze ruimtes zijn de plafondplaten al jaren één van de grootste favorieten onder onze klanten. Dit komt mede doordat op het gladde oppervlak van de Armstrong Casa plafondplaten ongelijke perforaties zijn aangebracht. De ongelijke perforaties geven uw systeemplafond een speels karakter.


De Armstrong Casa plafondplaten zijn in onze webshop te koop als inleg- en doorzakplaat in de afmetingen 600x600 mm en 600x1200 mm. Door de populariteit hebben wij de Armstrong Casa plafondplaten standaard op voorraad liggen en zijn de platen bekend onder het nummer BP9649M4C. Uw online bestelling kunnen wij daarom al binnen enkele werkdagen bij u afleveren. U hoeft niet lang te wachten en kunt de plafondplaten snel plaatsen. Zo kunt u binnen enkele dagen genieten van uw nieuwe systeemplafond.


Bij systeemplafondplaat.nl koopt u eenvoudig uw Armstrong Casa plafondplaten online.

Deze klassieker onder de hardminerale plafondplaten heeft een vlak en glad oppervlak en heeft een onregelmatig geperforeerd patroon. De Armstrong Casa wordt vaak gebruikt in commerciële- en kantoor ruimtes, doordat het ontwerp zorgt voor een goede geluidsabsorptie. Kortom een prachtige en kwalitatief goede plafondplaat voor een lage prijs.

Koop nu snel en eenvoudig online bij systeemplafondplaat.nl!