• Specialist in plafondplaten
  • Gratis in NL v/a € 895.00
  • 24-uurs levering
  • Eenvoudig te monteren
  • Klantenservice van 9:00-17:00

AMF Mercure

De AMF Mercure uit de serie van Thermatex beschikt over uitstekende eigenschappen op het gebied van brandwering en akoestiek.

Aan het oppervlak worden microperforaties en indrukkingen gecombineerd in een onregelmatig patroon. Dit draagt niet alleen bij aan een uitstekende geluidsabsorptie, maar zorgt ook voor een modern en hoogwaardig plafondbeeld.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.


AMF Mercure


Bent u op zoek naar een systeemplafond voor in uw kantoor, winkel of horecagelegenheid?


De AMF Thermatex Mercure plafondplaten bieden voor deze ruimtes de oplossing. Ze beschikken namelijk over uitstekende eigenschappen op het gebied van akoestiek en vochtbestendigheid. Zo zijn deze AMF Mercure plafondplaten tot 95% vochtbestendig en nemen zij tot wel 60% geluid op.


De geluidsabsorptie wordt mogelijk gemaakt door microperforaties. Deze microperforaties zijn aangebracht in een onregelmatig patroon, waardoor het plafond ook nog eens een moderne uitstraling krijgt.


Wilt u ook een AMF Mercure systeemplafond in uw ruimte voor een strak uiterlijk? U koopt de AMF Mercure plafondplaten gemakkelijk online in onze webshop, waar ze verkrijgbaar zijn als inleg- of doorzak plafondplaten.